‘Spider-Man: Into the Spider-Verse 2’ potvrđen! Poznat datum izlaska

‘Spider-Man: Into the Spider-Verse 2’ potvrđen! Poznat datum izlaska

Sony je službeno najavio nastavak animiranog hita Spider-Man: Into the Spider-Verse, te odmah postavio datum izlaska – 8. travanj 2022.

Marvelovi filmovi već godinama žare i pale svjetskim kinima, a sada je Sony sa svojim animiranim ubacio u brzinu više. Originalni film je izašao u prosincu prošle godine, zaradio je $375 milijuna na svjetskom tržištu, a uz to je pokupio i gotovo besprijekorne kritike te osvojio Oscara za Najbolji animirani film, čime je Sony, barem zasad, konačno stao na kraj dominaciji Disneya na tržištu animiranih filmova.

Nastavak će nastaviti pratiti priču Milesa Moralesa, titularnog Spider-Mana ovog filma, iako se naravno očekuje i povratak ostalih Spider-likova iz tog Spider-svemira: Peter Parker, Gwen Stacy, Peni Parker, Spider-Man Noir, i Spider-Ham.

Uz ovaj potvrđeni nastavak, poznato je da je u razvoju i spin-off Spider-Women, u kojem bi glavni riječ imala Spider-Gwen koju smo već upoznali, ali i sa klasičnom Spider-Woman.

Nastavak će režirati Joaquim Dos Santos, a, iako nepotvrđeni, očekuje se povratak glasova Shameik Moore, Jake Johnson, Hailee Steinfeld, Kimiko Glenn, Nicolas Cage, i John Mulaney

Ponavljamo! Spider-Man: Into the Spider-Verse 2, u kinima od 8. travnja 2022. Pošteno ćemo se načekati, ali nas je Marvel dobro obezbjedio sa svojim narednim projektima tako da Marvel fanovi narednih godina sigurno neće ostati na suhom.

Similar Posts