Svi Superhero filmovi koji dolaze 2017 – 2021

Trenutno živimo u vremenu filmova o Superjunacima, a ovdje možete vidjeti koji sve superhero filmovi dolaze do 2021 godine. 

Definitivno su superjunaci trenutno najtraženiji filmovi u Hollywoodu. Christopher Nolanova Dark Knight trilogija je pokazala da superhero žanr može biti jednako dramatičan i kvalitetan kao i bilo koji drugi film koji nije pravljen prema stripu. Nakon toga je Marvel Studios započeo veliku seriju svojih filmova, koji su većinom bili šareniji i duhovitiji od Nolanovih. Također tu se uključio i Warner Bros. sa svojim DC filmovima, kao i već prije FOX s X-Men filmovima.

Naravno toga se sada nakupilo jako puno, a ovdje možete pronaći sve filmove koji su najavljeni, na ovaj ili onaj način, do i uključujući 2021 godinu. Možda neće svi ti filmovi biti i ostvareni, ali su definitivno u jednom trenutku bili najavljeni. O nekima se vrlo malo zna, ali kako budu dolazile nove informacije mi ćemo nadopunjavati popis.

Black Panther

Datum izlaska: 16. veljače 2018

Redatelj: Ryan Coogler

Glume: Chadwick Boseman, Lupita Nyong’o, Michael B. Jordan, Danai Gurira, Angela Bassett, Sterling K. Brown, Forest Whitaker, Andy Serkis, Martin Freeman, Letitia Wright i John Kani

Ukratko: Stripovski lik koji se prvi puta pojavio u Captain America: Civil War će vrlo skoro dobiti svoj solo film. Chadwick Boseman će glumiti Black Panthera/T’Challa.

T’Challa se vraća u svoju tehnološki naprednu rodnu zemlju Wakanda, nakon događaja u Civil War, samo kako bi se našao uvučen u opasni sukob sa starim neprijateljem.

The New Mutants

Svi Superhero filmovi koji dolaze 2017 - 2021

Datum izlaska: 13. travanj 2018

Redatelj: Josh Boone

Glume: Anya Taylor-Joy, Maisie Williams, Alice Braga, Charlie Heaton, Blu Hunt, Henry Zaga

Ukratko: Ovaj film će biti prvi superhero film pravljen u obliku horora, a fokusirat će se na mlađe mutante u X-Men svemiru. Priča će odbaciti tradicionalne superhero kostime i negativce i pričat će priču o mladim mutantima zarobljenim u ustanovi, kopirajući osjećaj uklete kuče. Priča se da bi se i James McAvoy mogao pojaviti u filmu kao Profesor X.

Avengers: Infinity War

Svi Superhero filmovi koji dolaze 2017 - 2021

Datum izlaska: 04. svibanj 2018

Redatelj: Joe i Anthony Russo

Glume: SVI!

Ukratko: Vrlo vjerojatno najiščekivaniji od svih filmova s ove liste (osim možda njegovog nastavka). Glavni negativac Thanos dolazi pokoriti zemlju, a i ostatak svemira, te će mu se pridružiti Black Order poznatiji kao “Children of Thanos”. U filmu će glumiti gotovo svi likovi koji su se do sada pojavljivali u Marvel filmskom svemiru.

Deadpool 2

Svi Superhero filmovi koji dolaze 2017 - 2021

Datum izlaska: 01. lipanj 2018

Redatelj: David Leitch

Glume: Ryan Reynolds, Josh Brolin, Zazie Beets, T.J. Miller

Ukratko: Redatelj prvog dijela Tim Miller se neće vratiti za nastavak zbog kreativnih nesuglasica, a zamijenit će ga David Leitch. Ryan Reynolds se vraća u ulozi Deadpool, a od novih likova pridružuju mu se Josh Brolin kao Cable i Zazie Beets kao Domino (na slici)

Ant-Man and the Wasp

Svi Superhero filmovi koji dolaze 2017 - 2021

Datum izlaska: 06. srpanj 2018

Redatelj: Peyton Reed

Glume: Paul Rudd, Evangeline Lily, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Walton Goggins, Laurence Fishburne, Michael Peña, Randall Park, Judy Greer i Hannah John-Kamen

Ukratko: Evangeline Lily se vraća kao Wasp i bit će glavna glumica u filmu i uz Ant-Man glavna zvijezda filma, te će ovo postati prvi Marvel film u kojem je u naslovu glavni ženski lik. O priči se ne zna još puno, ali znamo da glumi Michelle Pfeiffer kao Janet Van Dyne, tako da je moguće da će se priča fokusirati na odlazak u Quantum Realm kako bi ju spasili. Zna se i da Walton Goggins glumi negativca Sonny Burch.

Venom

Svi Superhero filmovi koji dolaze 2017 - 2021

Datum izlaska: 05. listopad 2018

Redatelj: Ruben Fleischer

Glume: Tom Hardy, Riz Ahmed, Michelle Williams, and Jenny Slate

Ukratko: Sony Pictures kreće novu seriju spin-off filmova iz Spider-Man svemira, ali Venom neće biti u istom svemiru s Marvelovim Spider-Man filmovima. Planiran je kao R-Rated film, djelomično i kao horor film, te znamo da će Venom biti predstavljen kao anti-heroj, dok će Carnage biti glavni negativac.

Aquaman

Svi Superhero filmovi koji dolaze 2017 - 2021

Datum izlaska: 21. prosinac 2018

Redatelj: James Wan

Glume: Jason Momoa, Amber Heard, Patrick Wilson, Nicole Kidman, Dolph Lundgren i Willem Dafoe

Ukratko: Momoa kao Aquaman smo prvi puta mogli vidjeti u Batman v Superman: Dawn of Justice, a sada trenutno glumi u Justice League. Glumačka ekipa uključuje Nicole Kidman kao Queen Atlanna i Patrick Wilson kao glavnog negativca filma, Aquamanovog polu brata Orm.

X-Men: Dark Phoenix

Svi Superhero filmovi koji dolaze 2017 - 2021

Datum izlaska: 02. studeni 2018

Redatelj: Simon Kinberg

Glume: Sophie Turner, Tye Sheridan, Kodi Smit-McPhee, Alexandra Shipp, James McAvoy, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, Nicholas Hoult i Evan Peters

Ukratko: Film je nastavak na X-Men: Apocalypse, a priča će se vrtjeti oko Jean Grey i njezine priče iz stripova o Dark Phoenix. U filmu će vjerojatno glumiti Jessica Chastain kao glavni negativac Lilandra, a gotovo svi ostali iz Apocalypse se vračaju.

Untitled Animated Spider-Man

Svi Superhero filmovi koji dolaze 2017 - 2021

Datum izlaska: 14. prosinac 2018

Redatelj: Bob Perschietti, Peter Ramsey

Glume: Shameik Moore i Liev Schrieber

Ukratko: Ovo je animirani film i trebao bi započeti novu Spider-Man franšizu, drugačiju od one igranih filmova, ali ono što je važno za reći je da ovdje glavni lik neće biti Peter Parker, nego crnac Miles Morales. Što znači da ćemo po prvi puta dobiti Spider-Mana koji nije bijelac u 2018 godini.

Gambit

Svi Superhero filmovi koji dolaze 2017 - 2021

Datum izlaska: 14. veljače 2019

Redatelj: Gore Verbinski

Glume: Channing Tatum, Lizzy Caplan

Ukratko: Nije puno poznato, osim da film izlazi na valentinovo 2019 godine, te da je Channing Tatum veliki ljubitelj Gambita i već godinama pokušava glumiti glavnog lika u filmu. Nedavno je to napokon i potvrđeno.

 

Nastavak na sljedećoj stranici

Similar Posts