Avatar 2: Nova slika sa seta pokazuje Kate Winslet u ulozi "voden-osobe"

Avatar 2: Nova slika sa seta pokazuje Kate Winslet u ulozi “voden-osobe”

Producent avatara Jon Landau objavio je na Instagramu fotografiju Kate Winslet, koja u filmu glumi “vodenu osobu”.

Nakon gomile fascinantnih fotografija iza kulisa, uglavnom povezanih s hvatanjem pokreta, nastavci Avatara sada su se bacili na još jedan lik koji je krenuo prema naseljivom mjesecu Pandori.

“Evo još jednog pogleda iza kulisa Edie Falco u ulozi generala Ardmorea, novog šefa RDA-ove aktivnosti na Pandori”, objavio je u ponedjeljak Twitter, službeni Twitter račun Avatara, zajedno s našim prvim pogledom na Falca.

Mali isječak informacija govori nam da će general Ardmore voditi Upravu za razvoj resursa, rudarsku operaciju s namjerom iskopavanja Pandorina minerala “unobtanij” u prvom filmu, kako bi se vratio na Zemlju koja očajnički treba više energetskih resursa. Korporativnog administratora RDA-e glumio je Giovanni Ribisi u tehničkom čudu Jamesa Camerona iz 2009. godine, ulozi koju će Ribisi reprizirati u četiri nastavka.

Avatar 2: Nova slika sa seta pokazuje Kate Winslet u ulozi "voden-osobe"

Ostali članovi glumačke ekipe koji se trebaju vratiti su Sam Worthington, Zoe Saldana, Stephen Lang, Matt Gerald i Sigourney Weaver, koja je rekla da će glumiti drugačiji lik – vjerojatno, s obzirom da je njezina dr. Grace Augustine, zajedno s Langovim i Geraldovim likom, umrla u prvom filmu.

Pridružit će im se još novih članova glumačke ekipe u Cliffu Curtisu, Ooni Chaplin i Kate Winslet, glumeći autohtone vrste Pandorine Na’vi populacije.

Posljednje što smo čuli, snimanje Avatara 2 i 3 uživo na Novom Zelandu gotovo je gotovo, ali zbog odgode, datum izdavanja Avatara 2 pomaknut je godinu dana kasnije na 16. prosinca 2022.

Similar Posts