Oscar Isaac konkurira za ulogu u Marvel seriji 'Moon Knight'

Oscar Isaac konkurira za ulogu u Marvel seriji ‘Moon Knight’

Oscar Isaac je u pregovorima će glumiti u Marvelovoj seriji “Moon Knight” u Disney+, doznaje Variety.

“Moon Knight” govori o Marcu Spectoru, elitnom vojniku i plaćeniku koji se odluči boriti protiv kriminala nakon što postane ljudski avatar Khonshu-a, egipatskog boga mjeseca.

Uloga bi označila povratak u Marvel za Isaaca, koji je prethodno glumio u filmu “X-Men: Apocalypse”, iako je taj film objavljen prije nego što je Marvel ponovno stekao filmska prava na franšizu “X-Men”. Isaacu također nije strana suradnja s Disneyem, jer je glumio u nedavnoj trilogiji “Ratovi zvijezda” kao pilot Pokreta Otpora Poe Dameron.

Marvel nije imao komentara.

Isaac je jedan od najtraženijih glumaca koji danas radi. Pored uloga u “Ratovima zvijezda” i “X-Men”, poznat je po glumi u filmu braće Coen “Inside Llewyn Davis”, koji mu je 2014. godine donio nominaciju za Zlatni globus.

Potom je 2016. godine osvojio Zlatni globus za svoj rad na HBO-ovoj miniseriji “Show Me a Hero”. Na HBO će se vratiti s glavnom ulogom u ograničenoj seriji “Scenes From a Marriage” zajedno s Jessicom Chastain. Ostale njegove zapažene filmske uloge uključuju “Ex Machina”,”Annihilation”, “A Most Violent Year,” i “Drive.”. Također bi trebao glumiti u predstojećem ponovnom pokretanju filma “Dune” od Denisa Villeneuvea.

Njega predstavljaju WME, Inspire Entertainment i Goodman Genow.

Prethodno je najavljeno da će Jeremy Slater služiti kao scenarist, izvršni producent i showrunner “Moon Knight”. Kao i za sve emisije Marvel-Disney Plus, producirat će ga Marvel Studios Kevina Feigea.

“Moon Knight” jedna je od nekoliko Marvelovih serija u radovima Disney+, a nekoliko drugih će imati zvijezde iz Marvel Cinematic Universe. “WandaVision” na vidiku će debitirati kasnije ove godine, a slijede “Loki” i “Falcon and the Winter Soldier” početkom 2021. Marvel Studios također razvija emisije “Hawkeye” i “Ms. Marvel”. Nedavno je objavljeno da će Tatiana Maslany glumiti u seriji “She-Hulk”, dok će novopridošla Iman Vellani glumiti u filmu “Ms. Marvel”

Similar Posts