'Arrow' finalna sezona: Katie Cassidy će se vratiti; Tom Welling se priključuje?

‘Arrow’ finalna sezona: Katie Cassidy će se vratiti; Tom Welling se priključuje?

Ovaj članak sadrži SPOILER za prethodnu epizodu serije Arrow – Lost Canary (S07E18)!

Sinoć je prikazana osamnaesta epizoda sedme sezone CW serije Arrow u kojoj su ovaj put, umjesto naslovnog Green Arrowa, glavnu riječ imale likovi Black Siren (Katie Cassidy), treća Black Canary  (Juliana Harkary), Felicity Smoak (Emily Bett Richards), te White Canary (Caity Lotz) iz serije Legends of Tomorrow u posebnoj gostujućoj ulozi.

Ovom epizodom su mnogi obožavatelji lika Black Siren došli na svoje, ali kraj te epizode je među fanovima pokrenuo pitanje hoće li se Katie Cassidy vratiti toj ulozi budući da se ova epizoda mogla protumačiti kao svojevrsni exit tog lika. Ipak, fanovi mogu mirno spavati jer je showrunnerica Beth Schwartz za TVline izjavila:

“Katie nije napustila seriju; vratit će se ove sezone. Iako se čini da odlazi, to nije istina, još uvijek je dio serije.”

Osim toga, i sama Katie je izjavila da možemo očekivati njezin povratak sljedeće, osme, tj. finalne sezone serije:

“Radimo na finanoj sezoni Arrowa, koja će krenuti u studenom, ne mogu reći puno više dok showrunneri ne pokažu palac gore, ali ispred mene je još mnogo toga uzbudljivoga. Volim svoj posao, ne želim reći ništa što ne smijem reći i ne želim da me opet ubiju. Već su me ubili i onda dvaput vratili, što je super.”

Ipak, definitivno znamo da se glumica Emily Bett Richards neće vratiti kao Felicity Smoak jednom kada trenutna sedma sezona završi, o čemu nas je obavijestio i glumac Rick Gonzalez podijelivši na twitteru video zadnjeg dana sa Emily na setu. Inače, sedma sezona je nedavno završila snimanje, a snimanje osme će početi uskoro.

Povezano: Posljednja sezone serije ‘Arrow’ bez Felicity Smoak

Uz sve to, glumac Tom Welling, poznat kao Clark Kent iz DC serije Smallville je najavljen da će se priključiti seriji u toj posljednjoj sezoni, iako se još ne zna u kojoj ulozi bi se trebao pojaviti. Iako to još nije službeno, pretpostavlja se da će vjerojatno imati važnu ulogu u nadolazećem Arrowverse crossoveru Crisis on Infinite Earths koji će uostalom i biti završni dio sage Green Arrowa.

CW nam za iduću TV sezonu sprema možda najbogatiju Arrowverse sezonu dosad. Nije onda ni čudo da Crisis on Infinite Earths od milja zovem Arrowverse Endgame. 😉

Similar Posts