ČETIRI NOVE SERIJE DOLAZE NA HBO GO POČETKOM LIPNJA - Svijet filma

ČETIRI NOVE SERIJE DOLAZE NA HBO GO POČETKOM LIPNJA

Na HBO GO dolaze četiri nove, potpuno različite televizijske serije, među kojima se može naći misterije, trilera, intrige i komedije. Prvih mjesec dana HBO GO vam je besplatan, pa iskoristite ovu idealnu priliku za probati.

Početak lipnja donosi četiri sasvim različite serije na HBO GO, među kojima svaki član obitelji može pronaći nešto za sebe. Od uzbudljivih detektivskih priča u seriji „Strike“ i intriga bogate obitelji Roy u „Nasljeđu“, sve do sumnjivih događanja u kozmetičkom salonu na Floridi gdje se odvija radnja serije „Pandže“ i dječjih nezgoda svima omiljenog štrebera Sheldona Coopera u seriji „Mladi Sheldon“ – iskoristite duge, tople dane i uplovite u nove TV pustolovine.

Strike (C.B. Strike)

Recenzija: "Strike" The Cuckoo's Calling (2017-)

Prema bestselerima J. K. Rowling pod pseudonimom „Robert Galbraith“, miniserija „Strike“ prati ratnog veterana, a sada privatnog detektiva, Cormorana Strikea (Tom Burke) koji uz pomoć svoje revne tajnice Robin Ellacott (Holliday Grainger) djeluje iz malog ureda u londonskoj Denmark Street. Iako ranjen i fizički i psihički, Strikeov jedinstven uvid i pozadina istražitelja vojne policije pokažu se presudnima u rješavanju složenih zločina koji su zbunili policiju.

Svih sedam epizoda serije „Strike“ će putem video streaming usluge HBO GO biti dostupne od 1. lipnja, a na Cinemax kanalu premijera će biti 2. lipnja u 20.50 h.

Mladi Sheldon (Young Sheldon)

Serija je prednastavak „Teorije velikog praska“ i prati devetogodišnjeg Sheldona Coopera koji pohađa srednju školu i nastoji se uklopiti u svijet oko sebe dok se obitelj i prijatelji pokušavaju nositi s njegovim jedinstvenim intelektom.

Za devetogodišnjeg Sheldona Coopera nije lako odrastati u istočnom Teksasu. Biti genijalan um kakav se rađa jedanput u generaciji, sposoban za naprednu matematiku i znanost, nije uvijek korisno u zemlji gdje kraljuju američki nogomet i crkva. I dok se ranjivi, daroviti i pomalo naivni Sheldon nosi sa svijetom, njegova vrlo normalna obitelj mora pronaći način da se nose s njim. Njegov otac George pokušava se snaći kao srednjoškolski trener američkog nogometa i kao otac dječaka kojeg ne razumije. Sheldonova majka Mary žestoko štiti i odgaja svog sina u gradu u koji se on jednostavno ne uklapa. Sheldonov stariji brat Georgie trudi se najbolje što može u srednjoj školi, ali teško je biti kul kad pohađaš iste predmete kao tvoj čudni devetogodišnji brat. Naposljetku, tu je Sheldonova sestra blizanka Missy koja katkad zamjera što Sheldon dobiva svu pozornost, ali također ostaje jedina osoba koja Sheldonu može pouzdano reći istinu. Tijekom deset godina u „Teoriji velikog praska“ publika je upoznala legendarnog, ekscentričnog i nevjerojatnog Sheldona Coopera. Ova humoristična serija daje nam priliku da se upoznamo s njim u djetinjstvu kada tek kreće na svoj nevini, nespretni i nadobudni put prema čovjeku kojim će postati.

Cijela prva sezona dolazi na HBO GO 1. lipnja, a druga sezona će biti dostupna na jesen.

Nasljeđe (Succession)

ČETIRI NOVE SERIJE DOLAZE NA HBO GO POČETKOM LIPNJA

Obitelj Roy – Logan i njegovo četvero djece – upravlja jednim od najvećih konglomerata medija i zabave na svijetu. Serija „Nasljeđe“ prati njihove živote dok razmišljaju što ih čeka u budućnosti kada se njihov ostarjeli otac počne povlačiti iz tvrtke. Radnja je smještena u New York i istražuje teme moći, politike, novca i obitelji.

Logan Roy, tvrd, moćan, ostarjeli patrijarh šef je Waystar Roycoa, obiteljski kontroliranoga međunarodnoga medijskoga konglomerata. U braku je s trećom suprugom, Marciom, privrženom i impresivnom partnericom. Kendall Roy, Loganov najstariji sin iz drugog braka, trenutačno je predsjednik ogranka u tvrtci i njegov nasljednik. Roman Roy, Kendallov mlađi brat, Loganov je otvoren, zabavan sin koji više ne radi u Waystaru. Siobhan „Shiv“ Roy, Loganova jedina kći i najmlađe dijete, gradi karijeru u politici. Connor Roy, Loganov najstariji sin i jedino dijete iz prvog braka, živi neovisno od obitelji u New Mexicu. Napetosti rastu kad se Loganov rođendan svede na borbu za prevlast između oca i sina te između braće i sestre. Royeva djeca suočavaju se s teškim izborom dok se sukobljavaju oko kontrole nad tvrtkom i odanosti obitelji.

Serija „Nasljeđe“ dolazi u ponudu HBO GO online video streaming usluge 4. lipnja, a premijera na HBO kanalu će biti istog dana u 21.00 h.

Pandže (Claws)

  claws

Radnja serije odvija se u jednom salonu za nokte na Floridi. To je ultramračno, ludo duhovito promišljanje o opakosti žena u kojemu pratimo uspon pet različitih, podmuklih manikerka u salonu za nokte u kojem se događa mnogo više od svilenih manikura i pedikura. U središtu svega jest vlasnica salona Desna koja živi sa svojim psihički bolesnim bratom blizancem Deanom i skrbi se za njega. Osoblje salona čine Desnina najbolja prijateljica Jennifer, bivša partijanerica koja jedva ostaje trijezna i odgaja dvoje djece iz bivših veza; Tiha Ann, Desnina tajanstvena vozačica koja je ujedno i zaštitarka u salonu; blaga i uštogljena Polly, koja je nedavno bila u zatvoru zbog krađe identiteta te Virginia, koja nimalo ne skriva činjenicu da joj je posao vrlo dosadan i da gubi strpljenje za njega. Dodatan kaos u salon unose Roller, gangsterska seljačina koja vodi jedva legalnu kliniku za liječenje bolova, a kroz Desnin salon pere svoju golemu zaradu od nje; Bryce, Jenniferin suprug koji je također odnedavno trijezan i pokušava raditi legalno kao životni trener; dr. Ken Brickman, pravi pravcati liječnik u totalno lažnoj i nelegalnoj klinici te Ujak Tatica, opasni šef južnjačke mafije koji je velik katolik i aktivni biseksualac.

Cijela prva sezona serije „Pandže“ stiže na HBO GO 4. lipnja.

Similar Posts