Nova SF serija po skripti J.J. Abrams! - Svijet filma

Nova SF serija po skripti J.J. Abrams!

Nakon što je gotovo desetljeće proveo putujući galaksijom na velikim ekranima, filmovima Star Trek i Star Wars, J.J. Abrams je napokon spreman vratiti se na male ekrane, sa scenarijem za novu SF seriju!
Prema The Hollywood Reporter, filmaš planira ponovno otići u svemir i traži mreže koje će otkupiti njegovu skriptu za novu seriju. Ova serija bi bila njegov prvi povratak na male ekrane, još od 2008 godine i serije Fringe. Abrams je za tu seriju bio napisao skriptu i producirao ju kroz svoju produkcijsku kuću Bad Robot.

Nova SF serija po skripti J.J. Abrams!

HBO i Apple su navodno u ratu za prava na skriptu serije, koja je trenutno poznata pod radnim nazivom Demimonde.

THR donosi kratki sadržaj serije:

“Abramsova drama je o obitelji – koja se sastoji od majke koja radi kao znanstvenica, njezinog muža i njihove mlade kćerke – koja cijela doživi tešku automobilsku nesreću. Nakon što majka završi u komi, njezina kćerka počinje kopati kroz njezina istraživanja u podrumu i završi transportirana u drugu zemlju u kojoj se vodi borba protiv čudovišne, tiranske sile. Njezin je otac onda prati u taj svijet.”

Iako je Abrams vrlo zaposlen na velikim ekranima posljednjih godina, on nije stranac na malim, jer je do sada bio kreator nekih zaista fantastičnih serija, poput Felicity, Alias, Lost i Fringe. Posljednjih godina nastavio je raditi kao izvršni producent na serijama koje uključuju HBO Westworld, CBS Person of Interest, Hulu 11.22.63 i Showtime seriju Roadies. Sljedeće što mu dolazi je Hulu Castle Rock, Stephen King antologijska serija od Sam Shaw i Dustin Thomas.

Naravno, prvo mora završiti snimanje Star Wars: Episode IX, u kojem je dobio šansu završiti trilogiju, koju je započeo 2015 godine, filmom Star Wars: The Force Awakens. Abrams je također producent na Paramountovim Star Trek filmovima, uključujući nadolazeći Quentin Tarantinov R-rated Star Trek film, kao i konstantno rastućem Cloverfield svemiru filmova.

Druge je zanimalo i ovo...