AMC upravo slučajno Spojlao Veliko Iznenađenje 'The Walking Dead' Sezone 10

AMC upravo slučajno Spojlao Veliko Iznenađenje ‘The Walking Dead’ Sezone 10

Čini se da je AMC napravio veliku grešku u videu scena iza kulisa na AMC Premiere i spojlao veliko iznenađenje The Walking Dead sezone 10.

AMC Premiere je AMCova pretplatnička premium usluga gdje pretplatnici dobijaju gledanje svojih omiljenih TV serija bez oglasa, dodatne klipove, ranije epizode i iza kulisa videe. S The Walking Dead sezonom 10 koja vrlo skoro dolazi, AMC je debitirao video kako bi još više zainteresirao fanove. E sad im se to možda obilo o glavu jer ne otkriveno nešto što bi moglo biti jako veliki spojler.

Na snimci, Siddiq glumac Avi Nash sjedi ispred table koja prikazuje mnogo ključnih slika iz epizode. Naime slike koje sadrže šumski požar i satelit. U traileru za The Walking Dead sezonu 10, otkriveno je da će se ekipa boriti protiv velike šumske vatre, a mi smo čak i vidjeli razne oblike krhotina oko njih koje okružuju ekipu. Pa, čini se da se satelit srušio na Zemlju i uzrokovao taj veliki požar.

Nema točne indikacije koja je bila svrha tog satelita osim što je zapalio tu veliku vatru, ali to će biti veliki problem za ostatak ekipe jer nije nešto iz čega se mogu borbom izvući. Kako se serija bude nastavljala, morati će pronaći nove situacije koje će iznenaditi fanove, a šumska vatra je vrlo interesantna tema za obraditi, pogotovo s njihovim porastom u Sjedinjenim Američkim Državama.

The Walking Dead sezona 10 će imati premijeru 06. listopada 2019. godine.

Similar Posts