Marilyn Manson se pridružio Stephen Kingovoj The Stand seriji

Marilyn Manson se pridružio Stephen Kingovoj The Stand seriji

Glazbenik Marilyn Manson otkrio je da se pridružio glumačkoj ekipi CBS All Access limitirane adaptacije serije The Stand. Nakon problematičnog puta do produkcije, CBS streaming platforma je u siječnju napokon potvrdila da je službeno naručila 10 epizodnu limitiranu seriju baziranu na Stephen Kingovoj post-apokaliptičnoj horor knjizi istog imena. Josh Boone (The New Mutants) režira seriju, te je scenarist zajedno s Kingom i Benjaminom Cavellom (SEAL Team).

Ovo će biti drugi puta da je The Stand knjiga pretvorena u mini-seriju, iako je prvi pokušaj, koji se prikazivao na ABC sada već davne 1994. godine, bio iz samo četiri dijela. U toj adaptaciji su glumili Gary Sinise, Molly Ringwald, Jamey Sheridan i Rob Lowe, što je u to vrijeme bila vrlo impresivna glumačka postava koja je došla s velikih ekrana na male, nešto što je tek posljednjih godina postalo normalno. Unatoč vrlo dobroj glumačkoj postavi, adaptacija je bila limitirana budžetom, kao i standardnim restrikcijama kablovskih mreža, iako je to vjerojatno bilo najbolje čemu su se fanovi mogli nadati s obzirom na veličinu knjige. Sada se čini kako će fanovi Kinga dobiti novu priliku vidjeti svoju omiljenu knjigu prenesenu na male ekrane, samo ovog puta s puno manje restrikcija.

Marilyn Manson se pridružio Stephen Kingovoj The Stand seriji

Postavljen nakon pandemije gripe koja ubija 99% svjetske ljudske populacije, Stand se fokusira na epsku bitku između preživjelih koja dolazi nakon raspada civiliziranog društva, s dobro predvodi mudra i dobronamjerna Majka Abigail, dok zlo predvodi demonski Randall Flagg.

Prvo dolaze dani kuge. Potom dolaze snovi. Mračni snovi koji upozoravaju na dolazak tamnog čovjeka. Otpadnik smrti, njegove iznošene cipele koračaju cestama noću. Zapovjednik mrtvačnice i Princ zla. Njegovo je vrijeme na pomolu. Njegovo carstvo raste na zapadu i nazire se apokalipsa.

King kaže da će ova adaptacija imati znatno manje restrikcija i puno veći budžet od prošle mini-serije. Navodno je veći odabrala i veći broj glumaca, među kojima su James Marsden, Amber Heard, Greg Kinnear i Whoopi Goldberg.

Stephen King je uzbuđen oko nadolazeće The Stand adaptacije

Sada se čini da će se toj talentiranoj glumačkoj ekipi pridružiti i Marilyn Manson. U razgovoru za Revolver oko svog novog albuma, Manson je otkrio da su on i Shooter Jennings snimili pjesmu za The Stand, te je dodao da je on također dobio ulogu u seriji:

“Shooter i ja smo također snimili naslovnicu “The End” od Doorsa, za novu miniseriju The Standa Stephena Kinga, u koju ću također glumiti.”

Manson nije otkrio koga će glumiti u The Stand seriji, ali s obzirom na njegovu osobnost na pozornici, čini se očiglednim izborom za sotonskog Randalla Flagga. S druge strane, možda je to previše očit izbor. Druga mogućnost bi mogao biti Trashcan Man, ludo odani učenik Flaggovih. Budući da je glazba više Mansonova stvar nego gluma, vjerojatno je dobio manju ulogu od Randalla Flagga ili Trashcan Mana čak.

Mansonu The Stand neće biti prva uloga na ekranima. On je glumio u nekoliko filmova i serija, uključujući David Lynchev Lost Highway, Californication i Once Upon a Time. Nedavno, Manson je imao ponavljajuću ulogu kao Aryan Brotherhood shot-caller Ron Tully u Sons of Anarchy i kao psihotičar Thomas Dinley i Salem. Također se nedavno pridruži HBO seriji The New Pope zajedno sa Sharon Stone i John Malkovich. S obzirom na to da Manson ima glumačkog iskustva, postoji mogućnost da dobije i veću ulogu u seriji The Stand. Za sada moramo čekati potvrdu od CBSa i informaciju o njegovoj ulozi.

Similar Posts