The Bone Collector serija u izradi

The Bone Collector serija u izradi

NBC adaptira krimi triler film The Bone Collector iz 1999. godine u TV seriju.

U posljednjem primjeru adaptacije filmova u serije, NBC želi oživjeti krimi triler film The Bone Collector iz 1999. godine u TV seriju. I dok pravljenje filmova u serije nikako nije novi fenomen, posljednjih godina je to poprilično poraslo. Hannibal Lecter je prešao s jedenja bezobraznih ljudi na velikim ekranima na male, horor heroj Ash Williams je počeo ubijati Deadites na Starzovoj Ash vs Evil Dead, čak je i The Omen antikrist pronašao novi dom (iako kratak) na A&E Damien, ovo je samo nekoliko primjera.

Ako gledamo trenutačni pejzaž, FOX nastavlja prikazivati adaptaciju Lethal Weapon filmske franšize, a nedavno je ukinuo The Exorcist. Amazon trenutno pušta Jack Ryan seriju u kojoj glumi John Krasinski, a užurbano radi na pravljenju Lord of the Rings nove TV serije. Paramount Network je vrlo loše prošao sa svojom kontroverznom Heathers reboot serijom, dok je FX drama pravljena prema Coen Brothers’ Fargo bila jako dobro prihvaćena. Uskoro nam dolaze serije Child’s Play koja prati Cult of Chucky i prva ikada Star Wars serija, The Mandalorian.

The Bone Collector serija u izradi

Ova poplava Tv serija u filmove ne čini se da će stati uskoro, a posljednji dodatak ovoj konstantno rastućoj listi adaptacija je filma The Bone Collector iz 1999. godine. Redatelja Phillip Noyce, u The Bone Collector je glumio Denzel Washington paraliziranog forenzičkog stručnjaka Lincoln Rhyme, dok je Angelina Jolie glumila policajku početnicu Amelia Donaghy. Zajedno, ovaj neočekivani duo ima misiju pronaći i zaustaviti brutalnog serijskog ubojicu koji ubija po New York City. Ove vijesti o izradi NBC serije Bone Collector dolaze od The Wrap, koji donosi da projekt uzima elemente od filma, kao i knjige iz 1997. godine prema kojoj je napravljen, te da će zadržati glavni centralni fokus.

Nažalost, svi drugi detalji osim gore navedenih o The Bone Collector TV seriji su nepoznati, pošto je projekt u vrlo ranoj fazi razvoja. Biti će interesantno vidjeti koji će glumci biti izabrani za dvije glavne uloge, jer su im Washington i Jolie ostavili vrlo zahtjevan posao. Netko će se sigurno zapitati zašto je baš ovaj, od svih raznih stvari koje imaju, izabran za pravljenje u TV seriju, jer je The Bone Collector bio jako loše prihvaćen od strane kritike i daleko od velikog kino hita, zaradivši $151 milijun diljem svijeta, na budžet od $73 milijuna.

S obzirom na to da se Washington i Jolie vrlo rijetko pojavljuju na TV, možemo pretpostaviti da se oni neće vratiti u svojim ulogama. Interesantno, Lincoln Rhyme lik u Jeffery Deaverovoj knjizi je bio bijelac, a za sada je nepoznato planirali li NBC izabrati bijelica za tu ulogu ili nastaviti što je Washington započeo i izabrati crnca za ulogu. Jedan od specifičnih detalja iz knjige koje serija planira iskoristiti je prezime glavnog ženskog lika, čije ime je u knjizi bilo Amelia Sachs, a ne Donaghy.

Similar Posts