HBO potvrdio kada dolazi Game of Thrones: House of the Dragon

HBO potvrdio kada dolazi Game of Thrones: House of the Dragon

Prošlo je tek nešto više od godinu dana od finala Igre prijestolja, koja je dala monumentalnu i kontroverznu seriju na televiziji. Čak i nakon što je glavni narativ serije priveden kraju, HBO je nagovijestio da se svijet franšize uskoro ne usporava, a u budućnosti se planiraju višestruke spinoff serije. Prva koja se službeno ostvarila je Game of Thrones: House of the Dragon, spinoff serija koja će crpiti inspiraciju iz novele Georgea R. R. Martina i pratiti uspon obitelji Targaryen. S početkom davanja uloga za seriju, čini se da se HBO udvostručuje na planirani datum izlaska serije. U novom traileru koji promovira nadolazeći program za HBO i HBO Max – koji možete pogledati u nastavku – HBO potvrđuje da će House of the Dragon biti objavljena 2022. godine.

Iako je taj hipotetski prozor za puštanje već predložen više puta, neki su se pitali bi li to zapravo bilo dostižno, posebno usred tekuće pandemije COVID-19. No s obzirom na sve veći broj televizijskih emisija i blockbustera koji nastavljaju proizvodnju s uspostavljenim protokolima, definitivno nije nemoguće da serija dosegne taj datum 2022. godine.

U House of the Dragon glumiti će Paddy Considine kao Viserys Targaryen, Matt Smith kao princ Daemon Targaryen, Emma D’Arcy kao princeza Rhaenyra Targaryen i Olivia Cooke kao Alicent Hightower.

HBO je u listopadu 2019. naručio House of the Dragon izravno za serije od 10 epizoda. George R.R. Martin, Vince Gerardis, Ryan Condal i Miguel Sapochnik izvršni su producenti, a Condal i Sapochnik također su showrunneri.

Similar Posts