Avengers: Endgame redatelj kaže da bi se Captain America mogao pojaviti u Loki seriji

Avengers: Endgame redatelj kaže da bi se Captain America mogao pojaviti u Loki seriji

Svi koji su gledali Avengers: Endgame su vidjeli prošlog Lokija kako uzima Tesseract i teleportira se – ali kuda je otišao, to još nitko ne zna. Nadolazeća Loki serija za Disney+ će odgovoriti na to pitanje, a Endgame filmaši Joe i Anthony Russo nagovještavaju da će Captain America biti povezan s njegovom sudbinom.

Već su prije potvrdili za EW da će taj bjegunac Loki biti glavni lik nadolazeće Marvelove solo TV serije. “Interesantno, Loki ima seriju,” Joe Russo im je rekao kada su ga upitali o sudbini ovog boga varalice.

U novom intervju s Travisom Clarkom od Business Insider, braća nas ponovno zadirkuju: Hvatanje Lokija bi moglo biti dio misije Captain Americe kada se upusti u poremećene vremenske linije kako bi vratio posuđene Infinity Stones i vratio Thorov čekić Mjölnir. To bi moglo značiti da će ta potjera biti dio nove serije.

“Loki, kada se teleportira zajedno s Time Stone, je stvorio svoju novu stvarnost. To postaje vrlo komplicirano, ali bilo bi nemoguće za [Cap] da ispravi vremensku liniju osim ako je pronašao Lokija,” Joe je rekao. “U trenutku kada Loki napravi nešto drastično kao što je uzimanje Space Stonea, on stvara razgranatu stvarnost.”

“Mi se koristimo idejom multiversea i razgranatih stvarnosti, tako da postoji mnogo stvarnosti,” Anthony je rekao.

Braća su također ponovila da oni vjeruju da kada je Captain America ostao u prošlosti živjeti svoj život s Peggy Carter, on je to učinio u odvojenoj vremenskoj crti od one u kojoj se odvije Marvelov Filmski Svemir koji mi fanovi pratimo.

“Točno, dakle on bi se morao vratiti natrag u ovu vremensku liniju kako bi vratio štit,” Joe je rekao.

“Ostaje onda pitanje, kako se je Cap iz ove odvojene vremenske linije ponovno pojavio u našoj i zašto?” Anthony je nadodao.

Oba filmaša kazala su da će se to riješiti u budućem pripovijedanju iz Marvela.

Similar Posts