Keanu Reeves želi napraviti nastavak Constantine filma

Keanu Reeves želi napraviti nastavak Constantine filma

Keanu Reeves kaže da bi se’ volio’ vratiti Constantine filmskom svijetu. Film je izašao 2005. godine i nije bio pretjerano dobro prihvaćen od strane fanova originalnog materijala, kao ni kritike. Johna Constantinea predstavio je pisac stripova/kreator Alan Moore dok je pisao Swamp Thing i prvi put se pojavio u lipnju 1985. Constantine je dobio svoj prvi strip 1988. godine, naziva Hellblazer, kojeg obožavaju DC fanovi posljednjih 30 godina.

Uzbuđenje za Constantine filmom je bilo veliko prije nego je došao u kina, ali je to brzo izbijelilo. Međutim, Keanu Reeves kaže da bi se i dalje jako volio vratiti tom svijetu. Reeves je puno pričao o prošlim ulogama zadnjih nekoliko tjedana promovirajući John Wick: Chapter 3 – Parabellum. Constantine je na radaru, ali Speed 3 nažalost nije. On je objasnio.

“Oduvijek sam htio ponovno glumiti Johna Constantina. Ja jako volim taj svijet, a volim i lika. Ja sam se odlično zabavio glumeći tog lika i (glumeći) u tom svijetu.”

Keanu Reeves želi napraviti nastavak Constantine filma

Možda bi sada bilo dobro vrijeme za vratiti Constantine. DC i Warner Bros. možda već imaju planove za vraćanje tog lika, iako to još nije potvrđeno u ovo vrijeme. Vraćanje Keanu Reevesa u tu ulogu bi bila vrlo pametna odluka i iako prvi film nije bio odličan (meni je bio odličan), teško bi vidjeli nekoga drugog u toj ulozi (osim možda Matt Ryan – iz serije). Za sada, Reeves se priprema uskočiti u još jednu prošlu ulogu. On i Alex Winter se pripremaju započeti produkciju na dugo očekivanom Bill & Ted 3, koji započinje snimanje sljedećeg mjeseca.

Keanu Reeves je upravo osvojio vikend otvaranja na kino blagajnama s John Wick 3, što je i najbolje otvaranje franšize s $57 milijuna. Redatelj Chad Stahelski i Reeves su otvoreni za još nastavaka, a kažu i daje već planiraju četvrti nastavak. Reeves je dobio neočekivani hit John Wick franšizom i fanovi bi ga voljeli vidjeti da se još koji puta vrati u toj ulozi. A s obzirom na to da je treći dio uspješan na kino blagajnama, čini se da će se fanovima ispuniti njihove želje.

Recenzija: John Wick Chapter 3 - Parabellum (2019)

Speed 3 je jedan od nastavaka koje Keanu Reeves nije željan napraviti. Glumac se nedavno šalio da su on i Sandra Bullock pre stari da se vrate u svoje stare uloge, smijući se na ideju da se vrate. Njegovo objašnjenje ima smisla, ako znamo da je nastavak jako loše prošao na kino blagajnama. Reeves je pametno izbjegao taj nastavak, dok je Bullock bila prisutna kako bi kritičari imali koga kritizirati.

Što god bio slučaj, čini se da bi mogli dobiti nastavak Constantine filma ako se studio odluči oživjeti franšizu. U nastavku možete pogledajte intervju s Keanu Reevesom

Druge je zanimalo i ovo...