Watchmen TV Serija - prvi potvrđeni glumci! - Svijet filma

Watchmen TV Serija – prvi potvrđeni glumci!

Jučer su nam došle prve informacije o nadolazećoj HBO ‘Watchmen’ seriji, a danas su službeno potvrđeni i prvi glumci za seriju. 

Dan nakon objave pisma jednog od kreatora serije Damon Lindelof, danas nam Variety donosi da su potvrđeni i glavni glumci za pilot epizodu ove serije. Oni su Regina King (American Crime, The Leftovers), Don Johnson (Book Club, Django Unchained), Tim Blake Nelson (The Ballad of Buster Scruggs, Lincoln), Louis Gossett Jr. (An Officer and a Gentleman, The Reason), Adelaide Clemens (Rectify, Parade’s End) i Andrew Howard (The Oath, The Brave).

Watchmen TV Serija - prvi potvrđeni glumci!

Regina King je jedna od glavnih glumica u seriji. Njezina uloga je još nepoznata, ali kako je Lindelof rekao u svom pismu, neki od likova će biti novi, tako da je to moguć i slučaj s njom.

Watchmen su originalno objavljeni kao 12 epizodni strip, 1986. godine i postali jedni od najboljih i najhvaljenijih serija stripova ikada. Originalna priča se vrti oko misterije ubojstva, prije nego se pretvori u zavjeru koja bi mogla promijeniti planet, te na kraju postavlja pitanje gdje je tanka granica između heroja i zlikovaca.

Lindelof je scenarist i izvršni producent Watchmen serije, s Tom Spezialy koji je također izvršni producent. Nicole Kassell će režirati pilot.

Od ove serije se puno očekuje i osobno ne mogu dočekati daljnji razvoj, a na kraju i vidjeti ju na malim ekranima.

Similar Posts