11 serija koje završavaju u 2019. godini

11 serija koje završavaju u 2019. godini

Od Orange is the New Black do The Big Bang Theory, donosimo vam 11 serija koje završavaju iduće godine. Napišite nam koje vam je serije najviše žao.

1. Game of Thrones (2011– )

Nemojte očekivati Targaryense ili Zmajeve u ‘Game Of Thrones’ Prequelu

Jedna od najboljih serija svih vremena završava svoje prikazivanje u 2019. godini, ali ne brinite, nastavlja se u obliku (vrlo vjerojatno) nekoliko spin-off serija. Osma i posljednja sezona serije Game of Thrones nam dolazi u travnju 2019. godine.

2. Orange Is The New Black (2013– )

11 serija koje završavaju u 2019. godini

Posljednja sezona ove popularne serije Orange Is The New Black će imati svoju premijeru na Netflixu u 2019. godini. Ova posljednja sezona će biti njezina sedma sezona. Serija je prvi puta započela s prikazivanjem 2013. godine i temelji se na istinitoj životnoj priči Piper Kerman.

3. The Big Bang Theory (2007-)

Ovaj sitcom je jedan od najdugovječnijih u povijesti televizije. Serija je igrala 12 godina i osvojila razne nagrade za sadržaj i glumu. Čak su i glumci serije – Jim Parsons, Kaley Cuoco i Mayim Bialik – osvojili mnoge nagrade za svoju fantastičnu glumu tijekom godina. Međutim, zbog želje nekih od glumaca da nastave svoje karijere u drugim smjerovima, serija sljedeće godine završava svoje prikazivanje.

4. Mr. Robot (2015-)

11 serija koje završavaju u 2019. godini

Rami Malikova psihološka triler serija Mr. Robot će uskoro imati svoju četvrtu i posljednju sezonu. Ova posljednja sezona je prvo trebala imati 8 epizoda, ali je kasnije promijenjeno na 12. Serija se fokusira na život Elliot Aldersona, koji je mladi haker s glavnim ciljem da uništi Evil Corp, koji je preuzeo previše kontrole nad društvom.

5. Jane The Virgin (2014– )

11 serija koje završavaju u 2019. godini

Serija s glavnom ulogom Gine Rodriguez će završiti u svojoj petoj sezoni. Voditeljica serije Jennie Snyder Urman je vrlo uzbuđena oko ove posljednje sezone i kaže da jedva čeka njezin povratak, koji bi trebao biti negdje u ožujku 2019. godine.

6. Broad City (2014– )

11 serija koje završavaju u 2019. godini

Popularna serija s Comedy Central približava se svom kraju u petoj sezoni. Producent serije je Amy Poehler, a zvijezde serije su Abbi Jackson i Ilana Glazer. Prati dvije žene kroz njihove svakodnevne živote u New York City, praveći najmanje i potpuno nevažne događaje histeričnim i uznemirujućim za gledanje.

7. Easy (2016– )

Easy (2016– )

Netflixova serija je nedavno obnovljena za svoju treću sezonu, koja će joj ujedno biti i zadnja. Joe Swanberg, kreator serije, je poznat po romantičnim filmovima, gdje potiče glumce da sami improviziraju svoje dijaloge. Datum izlaska treće sezone još nije otkriven, ali zna se da će biti negdje u 2019. godini na Netflixu.

8. Transparent (2014-)

Transparent

Ova TV serije se približava svome kraju, nakon što je Jeffery Tambor uklonjen iz serije zbog navodnih seksualnih optužbi. Posljednja epizoda će izaći u 2019. godini. Peta sezona će biti i posljednja sezona, a kreatorica serije Jill Soloway je otkrila da će posljednja epizoda biti dvosatni mjuzikl.

9. A Series Of Unfortunate Events (2017– )

Netflix pušta treću i posljednju sezonu ove serije 01. siječnja 2019. godine. Serija je bazirana na knjizi za mlade od Lemony Snicket. Priča crnog humora o bratu i sestri Baudelaire koji se suočavaju s vrlo nesretnim događajima dok pokušavaju pobjeći od svog zlog ujaka Count Olaf kojeg glumi Neil Patrick Harris.

10. Unbreakable Kimmy Schmidt (2015– )

Unbreakable Kimmy Schmidt (2015– )

Serija se završava sljedeće godine kada se vraća njezin drugi dio, ali serija u suradnji s Netflixom navodno planira napraviti i film s Kimmy, Titus i Lillian.

11. Shadowhunters (2016– )

Shadowhunters: The Mortal Instruments

Ova fantazija serija će se završiti u 2019. godini u svojoj trećoj sezoni. Serija je pravljena prema knjizi ‘Mortal Instruments’, koja ima veliku bazu fanova. Serija će imati dvije dodatne epizode u posljednjoj sezoni na Freeform kablovskoj mreži. Puni naziv posljednje sezone je “Shadowhunters: The Final Hunt.”

Druge je zanimalo i ovo...