Trailer: Stumptown (2019-)

Pogledajte novi preview, odnosno pogled iza kulisa popraćen intervjuima nove ABC serije Stumptown, baziranu na istoimenom detektivskom stripu, u kojoj je glavnu ulogu ostvarila Cobie Smulders.

Datum premijere: 25. rujna 2019.

Žanr: Drama, krimi

Kreator: Jason Richman

Glumačka postava: Cobie Smulders, Tantoo Cardinal, Cole Sibus, Adrian Martinez, Camryn Manheim, Michael Ealy

Sinopsis: Serija prati Dex Parios, oštoumnu vojnu veteranku koja radi kao privatni istražitelj dok se u isto vrijeme mora skrbiti za svog brata i usput se još boriti sa svojim osobnim problemima.

“Ovo je Dex. Nije savršena, ali je savršena u svom poslu. Zakon ima svoje granice, ali ona nema!”

Cobie Smulders, poznata po ulozi Robin u seriji How I Met Your Mother te ulozi Agentice Marije Hill u Marvel Filmskom Svemiru, ove ćemo jeseni gledati u ABC seriji Stumptown, koja je temeljena na istoimenom detektivskom stripu koji se izdaje od 2014.

Cobie će glumiti Dex Parios, oštroumnu i samosvjesnu vojnu veteranku koja svoje sposobnosti iz vojnih dana koristi radeći kao privatni istražitelj. Dex je vrlo kompleksan lik, bivši marinac, sa vrlo kompliciranim ljubavnim životom, koji je još ktome ispunjen i ovisnošću o kocki zbog čega ima čak 11 tisuća dolara duga, a ktome još i 14 neplaćenih kazni za parkiranje i aktivni nalog za njezino uhićenje. Uz to još ima i brata u Portlandu za kojega se mora skrbiti. Ipak, njezina iskustva iz vojske čine ju vrlo dobrom u njezinom sadašnjem poslu, ali njezin neumoljivi stil ju često stavlja na liniju privatnog istražitelja i žestokog kriminalca koji ne želi nikakvu suradnju sa policijom.

Prema traileru i opisu priče, sigurno je da ova serija, što bi se reklo, ima mesa. Iako činjenica da je temeljena na stripu te sva ta kompleksnost lika nekako možda previše bacaju na Marvelovu Jessicu Jones, ali to ni u kojem slučaju ne mora značiti ništa loše. Vidjet ćemo kada serija krene sa prikazivanjem, ali sigurno je da priča obećava, a Cobie u glavnoj ulozi može još samo dodatno podići zanimanje za seriju. Također, Cobie je obećava impresivne akcijske scene, pogotovo hand-to-hand borbe za koje kažu da će biti vrlo realne jer Dex ne zna nikako drugačije igrati nego prljavo.

Seriju, uz kreatora Jasona Richmana, produciraju i Ruben Fleischer, Greg Rucka, autor Stumptown stripa koji je poznat na radu i na DC stripovima, te Justin Greenwood, koji je na dotičnom stripu zadužen za ilustriranje.

Serija će svoju premijeru imati 25. rujna, a emitiranje će se nastaviti srijedom.

Preview/Pogled iza kulisa:
Službeni posteri serije:
Stariji traileri:

https://youtu.be/zS10yEDsfdw

https://youtu.be/HwynrxEPSQk

Druge je zanimalo i ovo...