Prvi pogled na Charlize Theron u ‘Fast & Furious 9‘

Prvi pogled na Charlize Theron u ‘Fast & Furious 9‘

Vrlo popularna glumica Charlize Theron objavila je na Instagramu da se vratila na set nadolazećeg filma Fast & Furious 9, a i pokazala nam novi izgled njezinog lika, negativke i cyber-teroristice Cipher.

Charlize je svoj debi u serijalu imala 2017. u osmom nastavku serijala, a utjelovila je internacionalu cyber-teroristicu koja je i samog Dominica (Vin Diesel) uspjela ucjenom okrenuti protiv njegove obitelji. Iako ga je dugo držala u šaci, Dom joj je uspio pomrsiti planove, ali na vrhuncu filma se dogodio pomalo neočekivani obrat jer je Cipher na kraju uspjela pobjeći, što ju čini prvim glavnim negativcem u serijalu koji na kraju nije završio ni u zatvoru ni u grobu (barem ne zasad). Na kraju filma je rečeno da se pretpostavlja da se skriva u Ateni, ali više nema nikakvih resursa za bavljenje svojim kriminalnim poslom.

Prvi pogled na Charlize Theron u ‘Fast & Furious 9‘

S obzirom na završetak osmog nastavka, bilo je evidentno da producenti i scenaristi imaju još planova sa likom Cipher, koja je od svih negativaca u serijalu pozitivcima nanijela najviše štete te u konačnici bila odgovorna za smrt Elene, majke Domovog sina Briana (koji je ime dobio po Brianu O’Conneru). S obzirom na njezinu izuzetno zlu, pa zapravo i poremećenu osobnost, ali i dosta veliku dozu inteligencije, sigurno je da Cipher neće samo tako zaboraviti na svoj poraz te je definitivno da sprema osvetu. Iako ne znamo kakvi su joj planovi budući da ni okvirna radnja filma još uvijek nije poznata.

Charlize je na svom instagram profilu objavila fotografiju sa seta u kojem vidimo Cipher u potpuno drugačijem izdanju, sa puno kraćom, i nešto tamnijom kosom, što zapravo i ne čudi jer kada ste u bijegu od vlasti, promjena frizure je prvi i osnovni korak ako ne želite da vas ulove. Uz to, imamo i mali pogled na set i stolicu u kojoj se Charlize odmara između snimanja.

Prvi pogled na Charlize Theron u ‘Fast & Furious 9‘

Osim Charlize, u najnovijem Fast filmu ćemo ponovno gledati poznatu glumačku postavu: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Ludacris, Tyrese Gibson, i Helen Mirren. A pridružit će im se i nova lica:  John Cena, Finn Cole, Anna Sawai, Vinnie Bennett, Francis Ngannou i Michael Rooker.

Fast & Furious 9 režira Justin Lin prema scenariju Daniela Caseya, a u kinima ga očekujemo 22. svibnja 2020.

 

View this post on Instagram

 

She’s baaaaack #Fast9

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

Druge je zanimalo i ovo...