Promotivnim posterima predstavljena nova Arrowverse sezona

Promotivnim posterima predstavljena nova Arrowverse sezona

Uoči Comic Cona, koji se održava ovog vikenda, danas smo dobili promotivne fotografije što je vjerojatno naznaka da ćemo ovog vikenda moći vidjeti i prve trailere ili neke konkretnije informacije glede, čini se, najveće Arowverse sezone.

Ove godine će Arrowverse svemir brojati rekordnih pet serija. A tijekom blagdanske sezone će izaći crossover Crisis on Infinite Earths, ili kako ga ja volim zvati – Arrowverse Endgame, koji će biti najveći crossover dosad i kulminacija dosadašnjih osam sezona koliko ovaj superherojski svemir traje.

Poznata stranica Entertainment Weekly pustila je zajednički banner poster na kojem se nalaze glavni likovi – Green Arrow, Flash, Supergirl, Sara Lance, predvodnica tima Legends of Tomorrow, i Batwoman, svježa krv čija će serija ove jeseni krenuti sa svojom prvom sezonom.

Promotivnim posterima predstavljena nova Arrowverse sezona

Prošle godine izašao je crossover Elseworlds u kojem je lik Monitor pretraživao Multiverzum u potrazi za ratnicima za veliku bitku koja dolazi. Monitor je pomogao negativcu Doktoru Deeganu kako bi bio siguran da će heroji biti spremni za sve, ako ih išta može pripremiti za ono što dolazi. Monitor se pojavio finalnim epizodama svake serije tijekom prošlog svibnja, čime je postavljen temelj za Crisis. Crisis je postavljen na nevjerojatan način. Monitor je već priznao da je vidio smrt Green Arrowa i nestanak Flasha u Crisisu, ali što god da sudbina sprema, jedno je sigurno, heroji će morati skupiti sve snage kako bi se suprostavili prijetnji u najvećem obračunu njihovih života.

Serija Arrow ove će jeseni krenuti osma sezona, za koju je najavljena da će biti zadnja i brojati će svega 10 epizoda, a ono što najviše od svega šokira, je to što će dug put Olivera Queena okončati Crisis. Seriji The Flash najesen počinje šesta sezona, dok će Supergirl početi peta sezona. Legends of Tomorrow se također vraćaju u svojoj petoj sezoni, ali oni se vraćaju tek nakon nove godine, iako je najavljeno da će sigurno biti dio Crisisa.

Ovdje možete vidjeti postere/naslovnice na kojima vidimo pogled na glavne likove:

Datumi premijera Arrowverse sezona u sezoni 2019/20:

  • Batwoman (prva sezona) – 6. listopad 2019.
  • Supergirl (peta sezona) – 6. listopad 2019.
  • The Flash (šesta sezona) – 8. listopad 2019.
  • Arrow (osma sezona) – 15. listopad 2019.
  • Legends of Tomorrow (peta sezona) – siječanj 2020.

Kao novoj seriji, Batwoman je dobila i svoje vlastite promo fotografije te dva nova postera:

Ovog vikenda na Comic Conu svoje panele će imati sve Arrowverse serije, tako da možemo očekivati nove informacije, a naravno, i trailere nadolazećih sezona svake serije.

Dodatno, ovdje možete pogledati kratki video sa glavnim glumcima i kako su ove promotivne fotografije nastale:

Similar Posts