Recenzija: Room 104 (2017-)

Recenzija: Room 104 (2017-)

Pogledali smo novu HBO seriju, Room 104, u nastavku pročitajte našu recenziju serije.

Serija smještena u jednu sobu, prosječnog, Američkog hotela, priča drugačiju priču o raznim gostima koji su je posječivali. 

Žanr serije:

Drama, horor, triler

Kreator serije:

Jay Duplass, Mark Duplass

Glumci:

Melonie Diaz, Clark Duke, Jay Duplass

 Room 104 (2017) on IMDb

Recenzija: Room 104 (2017-)

Room 104 je Američka televizijska serija, kreatora Jay i Mark Duplass. Serija je pravljena za HBO i obnovljena je za drugu sezonu.

Teško je reći kakva je serija Room 104. Djelomično bi ju usporedio sa serijom Black Mirror, samo kraćih epizoda i nažalost ni blizu kvalitete ili filmom Four Rooms, opet ni blizu te kvalitete, ali vrlo slično. Svaka epizoda je zasebna, tako da je seriju kao cijelu teško ocijeniti, ali iako ima par, pomalo šokantnih i interesantnih epizoda, većina su dosadne i loše. Pa čak i ove zanimljivije, nažalost nisu ništa osim prosječnih. Da budem iskren nisam dugo gledao od HBOa nešto lošije. Ne zato što je serija baš tako loša, nego što su njihove serije većinom odlične.

Ono što je dobro je što su serije kratke, pa ako je koja i lošija, vrlo brzo, na svu sreću završi. Opet s druge strane par me, kao što sam rekao solidno iznenadilo, u smislu neke jeze, ponekad i nekog crnog humora.

Ako želite nešto kratko i drugačije, dajte joj priliku, s tim da računajte da je žanr nešto između crne komedije i horora, ne baš u smislu nekog ozbiljnog horora, više neke jeze u određenim situacijama.

Druge je zanimalo i ovo...