Powerpuff Girls live-action TV serija u izradi za CW

Powerpuff Girls live-action TV serija u izradi za CW

Powerpuff Girls bi se mogle uputiti u live-action seriju. Variety izvještava da CW razvija iteraciju popularnog crtanog filma Cartoon Network uživo. U predloženoj seriji nekoć dječji junaci sada su razočarani dvadeset godišnjaci koji žale što su potrošili svoju mladost boreći se protiv kriminalaca. Pitanje ostaje da li mogu progutati svoj bijes dovoljno dugo da se ponovno okupe i spase svijet kad su mu najpotrebniji.

Projekt razvijaju Heather Regnier i Diablo Cody. Greg Berlanti, Sarah Schechter i David Madden bit će izvršni producent za Berlanti Productions. Warner Bros. Television će producirati seriju.

Craig McCracken stvorio je Powerpuff Girls kao jednu od najranijih originalnih serija Cartoon Network. Serija prati tri djevojke iz osnovne škole koje je stvorio profesor Utonium kada slučajno miješa šećer, začine i sve lijepo s tajanstvenom Chemical X. Originalna serija emitirana je šest sezona i 78 epizoda od 1998. do 2005. godine, a film Powerpuff Girls Movie debitirao je u 2002.

Animirano ponovno pokretanje krenulo je na Cartoon Networku 2016. Premijeru serije gledala je publika od 81 milijuna, a prva sezona zaradila je Emmy za izvanredan kratki animirani program. Serija je u svoju grupu uvela četvrtog člana Powerpuff Girls, Bliss. Svoje prikazivanje zaključila je 2019. godine u trećoj sezoni.

Druge je zanimalo i ovo...