Stephen King želi da Netflix napravi remake serije Under the Dome

Stephen King želi da Netflix napravi remake serije Under the Dome

Još 2013. godine, Brian K. Vaughan je razvio Stephen Kingovu novelu iz 2009. godine Under the Dome za TV seriju na CBS. Serija je imala 39 epizoda tijekom tri sezone i kako je išla dalje nažalost bivala sve gora i gora. Sada se čini kako King osobno želi ponovnu adaptaciju ove knjige, jer se Kralj horora preko Twittera oglasio povodom tog pitanja i napisao je:

“Kako bi bilo da Netflix vrati Under the Dome, samo počne od početka i ovog puta prati knjigu?”

Ne znam za vas, ali ja bi volio vidjeti da se Netflix uhvati u koštac s novom adaptacijom Under the Dome knjige. Iako još nisam pročitao tu Kingovu novelu, gledao sam jedno dvije sezone CBSove serije i nikako nisam bio zadovoljan s njom. Možemo se sada nadati da će neka od streaming platformi, poput Netflixa ili Hulu, odlučiti se ponovno napraviti adaptaciju ove vrlo hvaljene Kingove knjige.

CBSovu Under the Dome seriju koja je išla od 2013-2015 godine razvio je Brian K. Vaughan. U njoj su glumili Mike Vogel, Rachelle Lefevre, Natalie Martinez, Britt Robertson, Alexander Koch, Nicholas Strong, Colin Ford, Jolene Purdy, Aisha Hinds, Jeff Fahey, Mackenzie Lintz, Eddie Cahill, Karla Crome, Kylie Bunbury i Dean Norris. Steven Spielberg i Stephen King su bili izvršni producenti serije zajedno sa Stacey Snider, Darryl Frank, Justin Falvey, Jack Bender, Brian K. Vaughan, Neal Baer i Tim Schlattmann.

Similar Posts