'The Flash' Sezona 6 Sinopsis otkriva Najveći Prijetnju do sada

‘The Flash’ Sezona 6 Sinopsis otkriva Najveći Prijetnju do sada

The Flash je otkrio sinopsis za premijeru šeste sezone serije i zadirkuje nas s najvećom prijetnjom do sada za Barryja Allena i ekipu.

Premijera šeste sezone serije The Flash dolazi sljedećeg mjeseca, a mi postajemo upućeni u neke stvari koje nas čekaju. Nakon što je otkriveno da The Flashov novi kostim ima novu kapuljaču koja je donijela natrag klasični remen za bradu Grantu Gustinu, fanovi su napeto iščekivali neke nove detalje za premijeru šeste sezone serije The Flash. Sada je čekanje došlo kraju jer je The CW službeno objavio sinopsis za premijeru šeste sezone serije The Flash koji daje naslutiti da za Barryja i ekipu stiže najveća opasnost do sada.

Sinopsis šeste sezone serije The Flash:

PREMIJERA SEZONE – Dok Barry (Grant Gustin) i Iris (Candice Patton) tuguju oko srceparajućeg gubitka svoje kćerke, Nore, tim se suočava s najvećom prijetnjom do sada – jednom koja prijeti uništiti cijeli Central City. U međuvremenu, Killer Frost (Danielle Panabaker) ima bliski susret sa smrću koji rezultira neočekivanom novom dinamikom koja će promijeniti njezin odnos s Caitlin zauvijek. Gregory Smith je režirao epizodu koju su napisali Eric Wallace & Kelly Wheeler.

Puni detalji šeste sezone serije The Flash se drže u tajnosti, iako znamo da se Heroes glumac Sendhil Ramamurthy pridružio seriji kao DC Comics negativac Bloodwork. U stripovima, Bloodwork je radnik u mrtvačnici Central Cityja i hemofiličar koji je razvio sposobnost transformiranja svog tijela u fiziologiju nalik krvi nakon eksperimentiranja sa svojstvima krvi. Nova sezona nas također zadirkuje novim i najosobnijim negativcem kojeg je Barry Allen susreo od Eobard Thawnea.

Premijera šeste sezone serije The Flash dolazi 08. listopada 2019. godine.

Similar Posts