Rambo: Last Blood Prve Reakcije Kritičara

Rambo 6 će se dogoditi ako Last Blood bude hit

Ovog rujna napokon ćemo vidjeti Sylvester Stallonea kao John Ramba u filmu Rambo: The Last Blood, redatelja filma Get the Gringo, Adriana Grunberga. Prema nedavno izašlom teaser traileru, ovaj novi nastavak izgleda izrazito brutalno i krvavo, što je baš ono što fanovi Ramba vole. Međutim, a i kako naslov filma daje naslutiti, zanima me hoće li “Last Blood” zaista biti posljednji Rambo film koji dolazi na velike ekrane u ovoj filmskoj franšizi? Pa, čini se kako je odgovor “Ne”. Barem ako se Stallonea pita. Glumac je nedavno promovirao svoj film, te je dao odgovor na ovo pitanje, rekavši ako ovaj film bude uspješan, da on ne planira stati.

Konkretno, Sylvester Stallone je ovo imao za reći o povratku u ulogu John Ramba u Rambo 6: Posljednji Last Blood Zapravo Ovog Puta.

“Dopustite mi da kažem nešto o “posljednjem” bilo čega. Ja sam mislio da je Rocky 3 posljednji, znate. Tako da je ne znam ništa. Ako bude radilo, ja ću samo nastaviti, znate, zato što ja jako uživam u tome.”

Sada, mislim da su ovo jako dobre vijesti za svakog ljubitelja Rambo franšize. Ako ovaj novi nastavak bude barem približno brutalan i kvalitetan poput njegovog prethodnika, samo nazvanog ‘Rambo’, mislim da će većina fanova pohrliti u kina.

Matt Cirulnick je napisao skriptu za ovaj film, u kojem John Rambo, kao i obično, živi podalje od života kojeg smo ga navikli viđati u Rambo filmovima. Ovoga puta, on je na ranču u Arizoni , bori se s PTSD i obavlja obične poslove. Ali onda njegova dugogodišnja prijateljica i upraviteljica nekretninama Maria zatraži njegovu pomoć, kada njezina unuka nestane, tijekom partijanja u Meksiku.

John, Maria i novinar, čija je polu-sestra također nestala, putuju u Meksiko, otkrivajući krijumčarenje ljudima i trebaju ponovno vještine starog ratnika kako bi zaustavili kriminalnog šefa.

Stalloneu će se u filmu pridružiti Paz Vega, Sergio Peris-Mencheta, Yvette Monreal, Oscar Jaenada i Adriana Barraza.

Adrian Grunberg je redatelj filma Rambo: Last Blood, po skripti od Matt Cirulnick i  Sylvester Stallone. Kevin King Templeton i Les Weldon produciraju, dok su Avi Lerner, Trevor Short i Boaz Davidson izvršni producenti.

Prvi Rambo film je došao u kina 1982, a pratili su ga Rambo: First Blood Part II u  1985, Rambo III u 1988 i Rambo u 2008. Tijekom godina, Rambo franšiza je diljem Amerike zaradila $294 milijuna, dok je u svijetu zaradila $727 milijuna.

Ako želite nastavak Rambo franšize, ne zaboravite pohrliti u kina od 20. rujna ove godine. Sve je na fanovima franšize.

Similar Posts