Star Trek: Jeri Ryan priča o povratku Voyagera nakon Picard serije

Star Trek: Jeri Ryan priča o povratku Voyagera nakon Picard serije

Čini se kako se Jeri Ryan vraća punom snagom u Star Trek svemir 2020. godine. Ona reprizira svoju ulogu Seven of Nine iz Star Trek: Voyager u novoj streaming seriji Star Trek: Picard. Također, pomaže Star Trek Online proslaviti desetu godišnjicu. U isto vrijeme, Star Trek: Voyager slavi 25tu godišnjicu ove godine.

Uz sva ova događanja, fanovi se sigurno pitaju može li povratak Seven of Nine u Star Trek: Picard dovesti do njezinog ponovnog susreta s ekipom iz serije Voyager, ako ništa drugo barem u epizodi Star Trek: Short Treks. Ryan kaže za ComicBook.com da, iako bi bilo zabavno ponovno se susresti sa svojim kolegama iz serije Voyager, ona nije zainteresirana za cijelu seriju.

“Želim li se ponovno okupiti s nekim od tih likova? Naravno, mislim da bi to bilo super,” ona kaže. “Ne moram nužno ponovno raditi Voyager seriju. Mislim da sam to učinila. Ali nisam pisac. Ne mogu vam stvarno ništa reći.”

“Odlično se provodim na Picardu. To je vrlo sretan set. Vrlo opušten set, što je bilo super. Nisam imala fenomenalno opće iskustvo snimanja Voyagera. Nažalost, ne gledam na to kao zabavne četiri godine za mene, nažalost, tako da je revizija ovog lika u ugodnijem radnom iskustvu sjajna.”

Recite nam jel bi voljeli vidjeti Seven of Nine ponovno ujedinjenu s njezinim kolegama iz serije Voyager?

Similar Posts