Otkriven prvi logo za nadolazeći ‘Dune’ reboot film

Logotip Denis Villeneuveove nadolazeće filmske adaptacije Dune Franka Herberta pojavio se na internetu. Logotip je, kako se izvješćuje, otkriven na francuskom šou. Logotip, prikazan dolje, vrlo je stiliziran, koristeći isti oblik za sva četiri različita slova u naslovu.

Ovo je vrsta stilskog izbora koji fanovi mogu očekivati ​​od redatelja tako vizualno zapanjujućih filmova poput The Arrival i Blade Runner 2049.

Dune Logo

Denis Villeneuve će sada pokušati sa svojom verzijom remake filma Dune i sve su oči uprte u njega i fantastičnu glumačku ekipu koju je uspio okupiti za film. Villeneuve planira praviti barem dva filma i očekuje da će mu trebati dvije godine da to izvede. Ispod možete pročitati službeni sinopsis.

“Mitsko i emocionalno nabijeno putovanje junaka, Dune priča priču o Paul Atreidesu, briljantom i darovitom mladiću rođenom u velikoj sudbini izvan njegova razumijevanja, koji mora putovati na najopasniji planet u svemiru kako bi osigurao budućnost svoje obitelji i njegovih ljudi. Kada se zlonamjerne snage počnu boriti oko planetne ekskluzivne opskrbe najvrjednijeg resursa u postojanju – začina sposobnog otključati najveći ljudski potencijal – samo oni koji mogu pobijediti svoje strahove će preživjeti.”

Denis Villeneuve režira Dune prema scenariju koji je napisao zajedno s Eric Rothom i Jon Spaihtsom, koji je baziran na Frank Herbertovoj knjizi. Producenti filma su Mary Parent, Cale Boyter, Joe Caracciolo i Villeneuve. Izvršni producenti su Tanya Lapointe, Brian Herbert, Byron Merritt, Kim Herbert, Thomas Tull, Jon Spaihts, Richard P. Rubinstein, John Harrison i Herbert W. Gains, s Kevin J. Anderson koji služi kao konzultant. Brian Herbert i Kevin J. Anderson savjetuju o projektu.

Dune dolazi u kina 18. studenog 2020. godine.

Druge je zanimalo i ovo...