Sve Superhero TV serije poslagane od najgore do najbolje 2017! - Svijet filma

Sve Superhero TV serije poslagane od najgore do najbolje 2017!

Donosimo vam sve superhero serije ove godine, poslagane od najgorih do najboljih (po našem mišljenju), te njihove statuse (obnovljene, otkazane, nepoznato). Siguran sam da će ovdje biti puno rasprave i različitih mišljenja, pa nam svoje napišite u komentarima. 

Ove godine smo imali hrpe serija sa superjunacima. U nekim slučajevima to je bilo dobro, vrlo dobro, dok je u drugim jednostavno bilo užasno. Od mističnih borilačkih vještina, preko raznih grupa tinejdžera, do legendarnih putnika kroz vrijeme, superhero serije definitivno istražuju razne žanrove spektra, što ih čini samo boljima kako vrijeme prolazi (u nekim slučajevima). Ovdje ćemo svrstati samo superheroj, tako da tu neće upasti serije poput Preacher, Lucifer i The Walking Dead.

15. Inhumans

Kreator: Scott Buck

Glumci: Anson Mount, Serinda Swan, Ken Leung

Mreža: ABC

Status: Nepoznato (najvjerojatnije otkazano)

Užasna, užasna serija i definitivno nema nikakvog razloga da bude nastavljena, kao niti da ju gledate, ako do sada niste.

14. Iron Fist

Sve Superhero TV serije poslagane od najgore do najbolje 2017!

Kreator: Scott Buck

Glumci: Finn Jones, Jessica Henwick, Jessica Stroup

Mreža: Netflix

Status: Obnovljena za drugu sezonu

Dovoljno je pogledati tko je kreator serije i usporediti ga s gore navedenim kreatorom Inhumans serije. Iako djelomično želim vidjeti hoće li serija uspjeti se iskupiti u drugoj sezoni, bojim se da je nepopravljiva šteta uništena jer očima ne mogu vidjeti ni jednog od likova i glumaca serije.

13. Powerless

Kreator: Ben Queen

Glumci: Vanessa Hudgens, Danny Pudi, Christina Kirk

Mreža: NBC

Status: Otkazano

Serija je prvotno zamišljena kao klasična, ali je ubrzo pretvorena u mini-seriju i ukinuta. Za razliku od prve dvije ova je o DC likovima. Zapravo radi se samo o spominjanju DC likova, a pokušalo se ići na neki bedasti i dječji humor, ali ni to im nije baš pošlo za rukom.

12. The Tick

Kreator: Ben Edlund

Glumci: Peter Serafinowicz, Griffin Newman, Valorie Curry

Mreža: Amazon

Status: Nepoznato

Iako je dobila poprilično dobre ocijene kritike na Rottenu, vrlo vjerojatno zato što je drugačija od ostalih, serije je čista komedija/parodija, osobno mi se nije baš svidjela. Humor je dječji, a ostalo nije vrijedno spomena.

11. Supergirl (sezona 3)

Sve Superhero TV serije poslagane od najgore do najbolje 2017!

Kreator: Ali Adler, Greg Berlanti, Andrew Kreisberg

Glumci: Melissa Benoist, Mehcad Brooks, Chyler Leigh

Mreža: CW

Status: Nepoznato

Ima slične problema kao i druge CW serije (Arrow, Flash…), a to je puno epizoda, pa se onda često razvlači nekim lošim ljubavnim problemima, te još gorim životnim savjetima koji momentalno okreću tijek događanja. Ipak, ponudila je neke odlične superheroje, kao i negativce, a dakako u arrowverse crossoveru je neprocjenjiva.

Similar Posts