5. Legends of Tomorrow (sezona 3)

serije-trailer-legends

Kreator: Greg Berlanti, Marc Guggenheim, Phil Klemmer

Glumci: Brandon Routh, Caity Lotz, Amy Louise Pemberton

Mreža: CW

Status: Nepoznato

Ovih pola sezone što je izašlo možda zaslužuje biti na prvom mjestu, najbolje ove godine. Ali, upravo to je učinjeno i u prošloj sezoni, kada je prvih pola sezone bilo fantastično, a onda kada su se vratili užas, pa tako ju ipak neću staviti višlje na listu. Nekada zna patiti od istih problema kao i ostale CW serije.

4. Gotham (sezona 4)

Kreator: Bruno Heller

Glumci: Ben McKenzie, Jada Pinkett Smith, Donal Logue

Mreža: Fox

Status: Nepoznato

Svima je poznato da Batman ima možda i najviše, a sigurno najzanimljivije negativce. Ova serija je fokusirana upravo na to. Uvjerljivo najbolji negativci, kao i glumci koji ih igraju na cijeloj ovoj listi i oni su ono što ovu seriju diže tako visoko (Oswald Cobblepot i Edward Nygma su nevjerojatni, kao i glumci koji ih glume). Nažalost potpuno promašen izbor za ulogu Bruce Wayne/Batman je i najveća kritika ove serije.

3. The Flash (sezona 4)

trailer-serija-flash

Kreator: Greg Berlanti, Geoff Johns, Andrew Kreisberg

Glumci: Grant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker

Mreža: CW

Status: Nepoznato

Nakon prošle poprilično loše sezone i u početku interesantnog protivnika, ali na kraju vrlo razočaravajućeg, ova sezone je ponudila nešto potpuno drugačije za Flash seriju. Prvi glavni protivnik koji nije ‘trkač’, barem ne za sada! Vrlo interesantno, hrpa akcije, te često duhovita, pa čak i misteriozni priča, je ono što ovu sezonu stavlja ovako visoko na listu.

2. The Punisher

Trailer: The Punisher (2017– )

Kreator: Steve Lightfoot

Glumci: Jon Bernthal, Amber Rose Revah, Ebon Moss-Bachrach

Mreža: Netflix

Status: Obnovljena za drugu sezonu

Vrlo vjerojatno najbolja do sada Netflix serija ili tu negdje s Daredevil prvom sezonom. Odlična, brutalna, nabijana akcijom, ali i emotivna serija. Ono što joj je možda malo falilo je zanimljiviji negativac.

1. Agents of S.H.I.E.L.D. (sezona 5)

Agents of S.H.I.E.L.D. - objavili prvih 17 minuta, prve epizoda, 5 sezone! - Svijet filma

Kreator: Maurissa Tancharoen, Jed Whedon, Joss Whedon

Glumci: Clark Gregg, Ming-Na Wen, Brett Dalton

Mreža: ABC

Status: Nepoznato (iako se čini kao da će ovo biti zadnja sezona, nadam se da nije tako)

Ova serija je od početka svog prikazivanja iz sezone u sezonu napredovala, dok mi je zadnje dvije sezone, a gotovo i tri, najbolja superhero serija. Oni koji su možda prestali gledati, nakon užasne prve sezone i dosta loše druge, trebaju pogledati kakve ocjene dobiva svaka pojedina epizoda na IMDb (u ovoj sezoni samo dvije ep do sada ispod 9 i to 8.7 i 8.6). Jednostavno ne mogu dovoljno nahvaliti ovu seriju. Sve ono loše što je bilo u početnim sezonama je ispravljeno i dovedeno do savršenstva (u superhero svijetu), te jednostavno ne mogu dočekati iduću epizodu. Uz to u svakoj sezoni su neki novi, legendarni, Marvel likovi.