Marvelova serija She-Hulk navodno vraća natrag Liv Tyler kao Betty Ross

Marvelova serija She-Hulk navodno vraća natrag Liv Tyler kao Betty Ross

Disney+ napokon započinje s radom sljedećeg mjeseca i jednom ćemo imati prilike na njemu gledati razne serije Marvelovog Filmskog Svemira. Jedna od mnogih serija najavljena ranije ove godine je She-Hulk, koja će pratiti Jennifer Walters, rođakinju Bruce Bannera u Marvel Stripovima. Odvjetnica danju, Walters je dobila svoje moći nakon što je dobila hitnu transfuziju krvi on Bannera odmah nakon nesreće. Trenutno, nema vijesti oko toga tko će glumiti titularnu ulogu, ali sada nam stižu glasine da će serija vidjeti povratak Liv Tyler, koja je glumila Betty Ross nasuprot Edward Nortonovom Hulku u The Incredible Hulk filmu. Prema CBR.com novinaru Danielu Richtmanu koji je nedavno izvijestio sljedeće:

“I dok je još uvijek rano, također sam čuo da planiraju imati Generala Rossa u [She-Hulk] i čak možda vratiti Liv Tyler kao Betty Ross!”

I dok ovo očigledno nije sto posto sigurno, bilo bi lijepo ponovno vidjeti Liv Tyler natrag u MCU po prvi puta nakon 2008. godine. Što se tiče Generala Rossa, William Hurt se vratio glumiti tog lika već nekoliko puta, tako da se čini vjerojatnim da bi se mogao pojaviti u She-Hulk. Nakon The Incredible Hulk, on se pojavio u Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War i Avengers: Endgame tijekom scene pogreba Tonyja Starka.

Druge Marvelove serije na Disney+ su The Falcon and the Winter Soldier, Hawkeye, Loki, WandaVision i What If…? Osim njih, na D23 Expo su najavljene She-Hulk, Ms. Marvel i Moon Knight.

Druge je zanimalo i ovo...