Marvelova ‘Cloak and Dagger’ serija otkazana nakon dvije sezone

Marvelova live-action TV serija ‘Cloak and Dagger’ je otkazana nakon samo dvije sezone na Freeform.

Serija je prikazivala svoju drugu sezonu u travnju. Pratila je  Tandy Bowen (Olivia Holt) i Tyrone Johnson (Aubrey Joseph) koji su dvoje različite djece s različitim pozadinama, ali koji dobiju nove supermoći koji ih misteriozno povezuju zajedno.

U seriji su također glumili Emma Lahana, Ally Maki, Gloria Reuben, Miles Mussenden, Carl Lundstedt, James Saito, J.D. Evermore i Jaime Zevallos. Bazirana je na stripovskim likovima iz stripova istog imena i ko-produkcije je Marvel Television i ABC Signature Studios. Joe Pokaski je bio showrunner serije zajedno s Marvel TV-ovim Jesephom Loebom kao izvršnim producentom.

Vijesti o otkazivanju ‘Cloak and Dagger’ serije dolaze nakon što je većina Marvelovih live-action TV serija otkazana ili završila u proteklih godinu dana. Jedine trenutne Marvel live-action TV serije su “Runaways” kod Hulu, koja se vraća u trećoj sezoni ovog prosinca i ABCova “Agents of SHIELD,” koja završava nakon sedam sezona ovog proljeća. Hulu je naručio live-action Marvelovu seriju “Helstrom,” a trebali su raditi i “Ghost Rider” seriju koja je otkazana.

Kao što Variety donosi, Loeb bi trebao otići sa svoje pozicije šefa Marvelovog TV programa u sljedećih nekoliko mjeseci. Kevin Feige, stvoritelj Marvelovog ludo uspješnog filmskog svemira, nedavno je unaprijeđen za glavnog kreativnog direktora tvrtke Marvel. U svojoj novoj ulozi, Feige će nadgledati svu televiziju, animaciju i tiskovne operacije u Marvelu.

Similar Posts