Sylvester Stallone drži čekić u ranim pripremama za snimanje superherojskog filma 'Samaritan'

Sylvester Stallone drži čekić u ranim pripremama za snimanje superherojskog filma ‘Samaritan’

Sada kada je Sylvester Stalloneov Rambo: The Last Blood došao i prošao kroz kino dvorane (ni najmanje financijski uspješno), vrijeme je da se Talijanski Pastuh okrene budućnosti i drugim projektima koji na njega čekaju. Jedan takav projekt je nadolazeći superherojski film od Overlord redatelja Juliusa Averyja, Samaritan. MGM je napravio ugovor za taj film u rujnu i odmah postavio Stallonea u glavnu ulogu. S obzirom na to da bi produkcija trebala započeti početkom sljedeće godine, ne bi trebalo biti veliko iznenađenje da Stallone već počinje promovirati ovaj novi film.

Prema originalnoj ideji, Samaritan se fokusira na mladog dječaka koji želi saznati je li mitski superheroj, koji je nestao prije 20 godina zbog tragičnog događaja, još uvijek živ. Scenarist Bragi F. Schut (Escape Room) će pisati scenarij za ovaj Averyjev film. Osim što će pisati scenarij za film, Schut će također biti i izvršni producent.

Stallone je najavio svoje pripreme za Samaritan film u srijedu objavom na Twitteru, objavivši sliku sebe koje se ne bi posramio ni Chris Hemsworthov Thor. Kažemo to zato, što na ovoj slici Stallone drži moćni veliki čekić Gunnaa brenda, upotpunjenog stilskim spiralnim gripom.

Možete pogledati Stalloneovu Twitter objavu ispod:

Pogledajte samo taj osmjeh na Stalloneovom licu! Nešto nam govori da je vrlo uzbuđen što će moći sudjelovati u originalnom superherojskom pothvati naziva Samaritan, posebno ako to znači da će moći koristiti predmete zastrašujuće poput tog ogromnog čekića. Kriminalci pazite se, Talijanski Pastuh ima čekić i ne boji se upotrijebiti ga!

Similar Posts