James Gunn potvrdio vrijeme radnje za 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

James Gunn potvrdio vrijeme radnje za ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’

James Gunn se zadnjih dana zabavljao na Instagramu! Redatelj trenutno snima The Suicide Squad i uskoro će se uhvatiti u koštac s Guardians of the Galaxy Vol. 3, pa je otvorio svoje Instagram Stories i dopustio ljudima da mu postavljaju pitanja o filmovima i drugim raznim temama. Gunn je otkrio činjenice u rasponu od kada će se izvršiti snimanje The Suicide Squad do toga hoće li film DC-a biti po tonu sličan čuvarima galaksije. Danas je odgovorio na još jedno pitanje o tome gdje će Guardians of the Galaxy Vol. 3 biti smješten u MCU vremenskoj crti. S obzirom na sljedeći film u kinematološkom svemiru Marvel je Black Widow, koja se odvija nakon Captain America: Civil War i prije Avengers: Infinity War, nije iznenađenje da se neki fanovi pitaju o vremenskoj traci Guardians of the Galaxy  Vol. 3. Evo što je Gunn morao reći kad se film odvija:

James Gunn potvrdio vrijeme radnje za 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

“Je li GOTG3 prije ili nakon Endgamea”, pitao se netko.

“Poslije”, potvrdio je Gunn.

Otkrio je i kako događaji Avengers: Endgame nisu promijenili njegov scenarij za Guardians of the Galaxy Vol. 3.

James Gunn potvrdio vrijeme radnje za 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

“Jesu li Infinity War i Endgame uzrokovali promjenu skripte GOTG3“, pitao je netko.

“Ne. Bio sam izvršni producent tih filmova i poznavao sam scenarije prije nego što sam napisao Vol. 3”, objasnio je Gunn.

Dok Guardians of the Galaxy Vol. 3 nije na meniju Marvelove faze 4, ali očekuje se da će se film dogoditi u budućnosti negdje, a Gunn će se vratiti u redateljsku stolicu. U međuvremenu radi na DC The Suicide Squad u kojem glumi Margot Robbie (Harley Quinn), Viola Davis (Amanda Waller), Joel Kinnaman (Rick Flag) i Jai Courtney (kapetan Boomerang), kao i novopridošlice franšize Idris Elba, Michael Rooker, Peter Capaldi, Nathan Fillion, John Cena, Sean Gunn, David Dastmalchian, Storm Reid i Taika Waititi. Ostali dodaci su: Pete Davidson, Juan Diego Botto, Joaquin Cosio, Flula Borg, Tinashe Kajese, Jennifer Holland, Julio Ruiz, Alice Braga, Steve Agee i Daniela Melchior.

Similar Posts