Svi Superhero filmovi koji dolaze 2017 – 2021

Green Lantern Corps

Datum izlaska: Nepoznato

Redatelj: Nepoznato

Glume: Nepoznato

Ukratko: Ono što znamo je da se ne očekuje da Ryan Reynolds reprizira svoju ulogu. Pričalo se da bi Green Lantern trebao dobiti svoje prvo prikazivanje na kraju filmova Justice League 1 ili 2, kada upozori ekipu da je Darkseid na svom putu da uništi zemlju. Kako većina nas zna, to se u Justice League 1 nije dogodilo, a kada i hoće li biti 2 još za sada nije poznato. Ono što nam naslov otkriva je da neće biti samo jedan Green Lantern lik, nego dvojica.

Justice League Dark

Datum izlaska: Nepoznato

Redatelj: Nepoznato

Glume: Nepoznato

Ukratko: Warner Bros. razvija ovaj, Justice League Dark film, već neko duže vrijeme. U ovom filmu fokus neće biti na superheroje koji su bili u Justice League, nego više na heroje s nadnaravnim moćima.

Gotham City Sirens

Datum izlaska: Nepoznato

Redatelj: David Ayer (?)

Glume: Margot Robbie

Ukratko: Nedugo nakon Suicide Squad, Margot Robbie je najavila novi film, koji bi trebao biti ženski spin-off film, gdje bi bili, njezin lik, Harley Quinn i drugi DC likovi, poput Poison Ivy. Ovaj film je i dalje tek u samim početcima, ali je definitivno u razvoju.

Inhumans

Datum izlaska: Nepoznato

Redatelj: Nepoznato

Glume: Nepoznato

Ukratko: Ako do ovog filma dođe, Inhumans će znatno proširiti broj likova Marvel Filmskog Svemira. Kao što većina zna, AMC je napravio Inhumans seriju koja je užasno loše prošla, kritički i po gledanosti. Navodno film nikada nije ni trebao biti povezan sa serijom i imati svoju drugačiju priču. Ipak ovaj film je vrlo vjerojatno najnesigurnije na ovog listi da će se dogoditi, barem ne uskoro.

Cyborg

Datum izlaska: Nepoznato

Redatelj: Nepoznato

Glume: Ray Fisher

Ukratko: Fishera smo prvi puta imali priliku na kratko vidjeti u filmu Batman v Superman: Dawn of Justice, dok trenutno glumi u filmu Justice League. Iako je film bio najavljen od WB, njegovo je trenutno stanje vrlo upitno.

Similar Posts