Joker Zvijezda Joaquin Phoenix Otvoren za Nastavak

Joker Zvijezda Joaquin Phoenix Otvoren za Nastavak

Joker je uvijek zamišljen kao solo origin priča kultnog Batmanovog negativca i dok film ostavlja nekog prostora za nastavak (ovisno o tome kako interpretirate završetak), redatelj Todd Phillips je odbio tu ideju već nekoliko puta.

Naravno, to je sve bilo prije nego je film oborio rekorde na kino blagajnama mjeseca listopada kada je otvorio prošlog tjedna i postoji vrlo dobra šansa da Warner Bros, barem oni, trenutno razmišljaju o nastavku.

Ima li Phillips interesa za to ostaje vidjeti, ali definitivno zvuči kao da je zvijezda filma Joaquin Phoenix zainteresiran nastaviti bolesnu priču Arthura Flecka. Kada je upitan razmišlja li o Jokeru kao o svojoj ulozi iz snova, na Popcornu kod Petera Traversa, glumac je rekao sljedeće.

“Znate ja nisam razmišljao o ovome kao mojoj ulozi iz snova. Ali sada, iskreno, ne mogu prestati razmišljati,” priznao je Phoenix. “Dosta sam razgovarao s Toddom o tome što bi sljedeće mogli učiniti, općenito, samo da radimo zajedno, ali i specifično, postoji li nešto drugo što bi mogli učiniti s Jokerom što bi bilo zanimljivo. Tako, pretvorilo se u ulogu iz snova. To nije nešto što sam stvarno planirao raditi prije ovog filma.”

“Ja ne znam ima li tu [više za raditi],” Phoenix je dodao. “Todd i ja bi sada i dalje snimali da možemo, zar ne? Zato što se činilo beskonačno, mogućnosti o tome gdje možemo ići s likom.”

To je definitivno interesantan odgovor od Phoenixa, koji čak nije ni direktno upitan o potencijalnom nastavku.

Naravno, čak i ako se studio odluči napraviti još jedan film, to ne mora nužno značiti da će imati neku povezanost s Matt Reevesovim The Batman filmu. S druge strane, teško je zamisliti da direktan nastavak Jokera neće uključivati Viteza Tame na neki način.

Što vi mislite o Joker 2 filmu?

Similar Posts