Guy Ritchie bi mogao režirati sljedeći Marvel film - "Captain Britain and the Black Knight"

Guy Ritchie bi mogao režirati sljedeći Marvel film – “Captain Britain and the Black Knight”

Stižu glasine da bi Guy Ritchie (Snatch, Lock, Stock and Two Smoking Barrels) mogao režirati sljedeći Marvelov film, “Captain Britain and the Black Knight”!
Ove vijesti moramo uzeti sa zadrškom jer nigdje nije službeno potvrđeno, ali zvuči jako dobro pa sam vam morao prenijeti.

Glasine su došle sa stranice Ain’t It Cool i kažu da je takav projekt u razvoju i da će izbor za glumce početi do kraja godine. Međutim, izvor tih informacija je jedan email u kojem netko tvrdi da radi u Pinewood Studios u UK, tako da zaista ne mora biti vjerodostojan. Mislim da je Ritchie zaista pristao režirati Marvel film, da bi to već objavili neki od poznatijih medija, osim ako se iz nekog razloga ne čuva u velikoj tajnosti. Sada kada je to rečeno, možemo zamisliti mogućnosti takvog filma i moglo bi biti vrlo interesantno.

Guy Ritchie bi mogao režirati sljedeći Marvel film - "Captain Britain and the Black Knight"

Brian Braddock poznatiji kao Captain Britain je jedan od Engleskih najboljih superheroja. On je svoje moći dobio kada je bio u blizini smrti i kada ga je pronašao čarobnjak Merlin. Braddock je izabrao da ga pogoni Amulet of Right, te se ubrzo opremio kako bi postao Captain Britain nakon što je njegov život spašen. Dane Whitman poznatiji kao Black Knight je još jedan od Engleskih superheroja. On preuzima ulogu Black Knight nakon što je njegov ujak umro. S Ebony Blade u rukama, on je iskusan borac, te je često viđen kako jaše svog letećeg konja.

Oba ta lika imaju duge povezanosti s Marvel mitologijom, te bi tako film s njih dvojicom, koji režira Guy Ritchie, mogao biti fantastičan, barem na papiru. Far From Home (Spider-Man 2) odlazi u Englesku, tako da bi on čak i mogao pripremiti neko temelje za ovaj film. Ali, ako bi Marvel zaista želio eksperimentirati i pustiti Guy Ritchieja da luduje, mogli bi napraviti ovaj film kao solo film u kojem ne bi pretjerano ovisili o kronološkom slijedu MCU, a ovu dvojicu heroja napraviti jednima od najstarijih u MCU. Iako nisam pretjerano siguran u ovaj izvještaj, ideja zvuči fascinantno – a i značilo bi da je Ritchie napravio odličan posao na Disney Aladin filmu.

I za kraj, jel Captain Britain film redatelja Guy Ritchie u planu Marvel filmskog svemira? Vrijeme će pokazati, ali sigurno je da bi to bila vrlo dobra ideja.

Similar Posts