Tom Cruise prvi izbor za glumiti Green Lantern!

Tom Cruise prvi izbor za glumiti Green Lantern!

Stigli su novi izvještaji da je Tom Cruise prvi izbor za ulogu Hal Jordan u nadolazećem DC filmu Green Lantern Corps, ali pod jednim uvjetom!

Prema Crazy Days and Nights, Warner Bros. ima želju vidjeti Cruisea u ulozi Green Lantern, ali u trenutnoj skripti Hal Jordan bi trebao umrijeti, što Tom Cruise ne želi prihvatiti. Glumac zahtjeva da se taj dio skripte promjeni prije nego prihvati ulogu.

Tom Cruise prvi izbor za glumiti Green Lantern!

Cruiseovo ime je već bilo povezivano s ovom ulogom, a i mi smo nedavno pisali članak o tome koje bi superherojske uloge on mogao preuzeti. Glumac je upitan ranije ove godine jel bi htio preuzeti prvu ulogu superjunaka, na što je on rekao da ne bi imao ništa protiv i nije isključio mogućnost da se pridruži DC proširenom svemiru filmova.

Green Lantern Corps je trenutno u razvoju sa skriptom od DC Comics legende Geoff Johns. Službena radnje se još drži u tajnosti, međutim, Johnsova nova produkcijska kompanija Mad Ghost Productions je potvrdila da će u filmu debitirati Hal Jordan i John Stewart, dvoje najpopularnijih likova koji su uzeli odijelo Green Lanterna, u trenutnom DC svemiru.

Green Lantern Corps je samo jedan od raznih projekata koje trenutno razvijaju Warner Bros. i DC Films, uz The Batman, Flash solo film, The New Gods, Man of Steel 2, Nightwing, Cyborg, Gotham City Sirens, Birds of Prey, Black Adam, Booster Gold, Justice League Dark, Suicide Squad 2, Batgirl, Blackhawk i Joker film koji nije dio ovog svemira.

Što mislite o Cruiseu u ulozi Hal Jordana?

Similar Posts