Avengers: Endgame konceptna umjetnost prikazuje Kapetana Ameriku kako gleda na Thanosa i njegovu vojsku

Avengers: Endgame konceptna umjetnost prikazuje Kapetana Ameriku kako gleda na Thanosa i njegovu vojsku

Finalna bitka Avengers: Endgame filma se već dugo vremena iščekivala i bila je zaista epska, nevjerojatan prizor. Naravno, jedan od vrhunaca je bio kada smo vidjeli izrazbijanog i krvavog Kapetana Ameriku kao posljednju osobu koja stoji nasuprot Thanosa i njegove masivne vojske izvanzemaljaca.

Sada, Ryan Meinerding, šef vizualnog razvoja Marvel Studios, podijelio je umjetnička djela iz filma koja oslikavaju taj ikonični trenutak (on je također podijelio sliku Iron Mana, pa se možemo i nadati da će objaviti nekakav epski transparent sljedećih dana). To je prekrasan djelić slike i nevjerojatan prikaz Stevea Rogersa.

“Protiv svih šansi!” on kaže na Instagramu. “Cap stoji kako bi se suprostavio Thanosovoj vojski! Takvo nevjerojatno iskustvo učiniti ovo za @therussobrothers i Kevina.”

Vrijeme će pokazati može li Avengers: Endgame primiti neke velike nagrade na ovogodišnjoj dodijeli Oscara, ali ako film s najvećom zaradom u povijesti, sigurno je postavilo novo mjerilo za superherojski žanr u mnogim aspektima. Pogledajte ispod ovu konceptualnu umjetnost, ne samo ove slike Kapetana Amerike, nego i druge već prije objavljene.

Similar Posts