‘The Flash’ film uskoro započinje snimanje

Andy Muschietti potvrdio da je The Flash njegov sljedeći film i otkrio neke detalje

IT redatelj Andy Muschietti dugo vremena nije htio potvrditi svoju umiješanost u Warner Brosov. solo The Flash film, ali sada se napokon otvorio o ovom projektu u novom intervju.

Nedavno smo saznali da je The Flash solo film izgubio redatelje John Francis Daleyja i Jonathana Goldsteina, ali je dobio Andyja Muschiettija. It Chapter Two filmaš nije bio zainteresiran za razgovor o projektu kada je upitan na SDCC, ali je sada ipak potvrdio svoju umiješanost.

U razgovoru za Fandango, Muschietti je otkrio da je The Flash zaista njegov sljedeći film – ali fanovi njegovih prijašnjih filmova ne trebaju očekivati da će vidjeti neke elemente horora odražene u avanturama Barryja Allena.

“Element horora? Ne bi rekao. Ono što me očaralo kod Flasha je ljudska drama u njemu,” on je rekao. “Ljudski osjećaji i emocije koji igraju u toj drami. Bit će zabavno, također. Ne mogu obećati da će biti ikakvog horora [elemenata u njemu], zaista, ali to je predivna ljudska priča.”

Produkcija filma 'The Flash' pomaknuta

Ezra Miller (koji će i dalje reprizirati ulogu Barryja Allena) je pisao scenarij posljednjeg nacrta skripte zajedno s stripovskim autorom Grantom Morrisonom. Međutim, mi sada znamo da je WB odustao od njihove verzije scenarija i umjesto toga zaposlio Christinu Hodson (Bumblebee, Birds of Prey) da napiše potpuno novi scenarij.

Prijašnji izvještaji kažu da je Miller želio mračniji pogled na lika, što je dovelo do sukoba s Daleyjem i Goldsteinom koji su bili fiksirani na lakši ton filma. Čini se da su sve strane našle kompromis s kreativnim timom Muschietti i Hodson, pa se sada možemo nadati da će se film napokon pokrenuti.

Pripreme za The Flash film se očekuju u siječnju iduće godine.

Similar Posts