Marvel potvrdio da je Thanos bio posljednji od 'Eternals' vrste

Marvel potvrdio da je Thanos bio posljednji od ‘Eternals’ vrste

Avengers S.T.A.T.I.O.N. interaktivna je izložba koja uključuje razne rekvizite i informacije o Marvel Cinematic Universe. Iako je zatvoren veći dio godine, nastavlja obilazak svijeta, a Avengers S.T.A.T.I.O.N. u Torontu u Kanadi bio je otvoren do početka ovog mjeseca (kada je bio prisiljen zatvoriti vrata zbog COVID-19).

Međutim, ljudi iz The Directa uspjeli su posjetiti izložbu prije toga, a sada su podijelili neke intrigantne informacije o negativcu Infinity Sage Thanosu.

“Kaže se da je Thanosovo podrijetlo sa najvećeg Saturnovog mjeseca, Titana”, stoji u jednom prikazu. “Međutim, šuška se da je Thanos posljednji od drevne i visoko sofisticirane vrste poznate u cijelom svemiru kao Eternals.”

To bi sigurno išlo na neki način ka objašnjenju jedinstvenog izgleda Ludog Titana (i činjenice da je u stanju da koristiti Infinity Stonese).

Već neko vrijeme kruži oko toga da je Thanos vezan za nadolazeći film Eternals, a gledanjem u stripove, to nije veliko iznenađenje. U izvornom materijalu, negativac je bio dijete dvoje Eternalsa, A’larsa i Sui-San, a Thena (koju u ovom filmu glumi Angelina Jolie) je Thanosova rođakinja.

Koliko će se toga istražiti u Eternals, tek ćemo vidjeti, a zahvaljujući pandemiji, teško da ćemo saznati više dok film konačno ne bude objavljen idućeg studenog.

Similar Posts