Florence Pugh će navodno reprizirati svoju ulogu iz 'Black Widow' u 'Hawkeye' TV seriji

Florence Pugh će navodno reprizirati svoju ulogu iz ‘Black Widow’ u ‘Hawkeye’ TV seriji

Zvijezda još uvijek nadolazećeg filma Black Widow Florence Pugh navodno bi trebala reprizirati svoju ulogu u Disneyevoj seriji Hawkeye. Pugh glumi Yelenu Belovu, kolegicu ubojicu i dugogodišnju prijateljicu Natashe Romanoff Scarlett Johansson. Yelena Belova je uz Natashu školovana za Black Widow. Natasha će navodno predati palicu Yeleni u filmu 2021., postavljajući je za buduće nastupe u MCU.

Hawkeye ubrzava pokretanje proizvodnje u Brooklynu sljedeći tjedan. Serija će pratiti Clinta Bartona (Jeremy Renner) dok trenira Kate Bishop, njegovu zamjenu. Kao i mnoge druge produkcije, i serije je suočena s dugim putem do uspona. Snimanje je u početku trebalo započeti na ljeto, ali od srpnja nije bilo ažuriranja. Renner je nedavno počeo zadirkivati ​​svoju rutinu treninga za seriju, ukazujući na to da bi stvari konačno mogle krenuti. Serija je jedna od mnogih MCU projekata koji se trenutno proizvode, postavljajući studio za robusnu fazu 4 nakon teškog početka 2020. godine.

Prema The Directu, Pughina Yelena Belova navodno se pridružuje seriji Hawkeye. Pojedinosti su rijetke o tome kako će Yelena sudjelovati u Hawkeyejevoj zavjeri, ali izvori ukazuju da bi mogla odjenuti kostim nadahnut Roninom, slično kao Hawkeyejev kostim u Avengers: Endgame. S Clintom koji se potencijalno može susresti u Black Widow, vrata su otvorena za njih dvoje prije nego što se pojavi u seriji.

Yelenino prisustvo u Hawkeye ima smisla iz nekoliko razloga. Veza Natashe i Clinta bila je kamen temeljac Infinity Sage i temelj jedne od njenih najtragičnijih radnji. Yelena bi mogla potražiti Clinta nakon Natashine smrti u Endgameu – kako bi saznala što joj se dogodilo ili pomogla Clintu u njegovom treningu Kate Bishop. Yelena će igrati značajnu ulogu u budućnosti MCU-a. Kad Natasha svoje nasljeđe preda Yeleni, mogla bi postati sastavni dio razvoja sljedeće generacije junaka, pogotovo ako pomogne Clintu u treningu njegova nasljednika.

Pugh je zvijezda u usponu što je još jedan pokazatelj njezine dugovječnosti u franšizi. Glumica radi u industriji nekoliko godina, ali njezini zvijezdani zaokreti u Midsommar i Little Women doveli su je do vodećih mjesta u industriji, čineći je jednom od trenutno najtraženijih glumica. Marvelu bi bilo glupo angažirati glumicu nominiranu za Oscara za jednokratnu ulogu. Budući da je Black Widow prequel i potreba za više ženskih i raznolikih priča u MCU-u, Pughova je uloga vitalna za budućnost franšize i jedan od najuzbudljivijih dodataka ionako robusnom listu zvijezda koje će se pojaviti u fazi 4. Nadamo se da će Hawkeye to da učvrsti u današnjem MCU-u.

Druge je zanimalo i ovo...