Gerard Butlerov 'Has Fallen' serijal mogao bi dobiti još tri filma, a možda i TV seriju

Gerard Butlerov ‘Has Fallen’ serijal mogao bi dobiti još tri filma, a možda i TV seriju

Gerard Butler izgleda još uvijek nije završio sa likom Mike Banninga, agentom tajne službe i tjelohraniteljem predsjednika Sjedinjenih Država iz akcijskog serijala Has Fallen.

Serijal je počeo sa filmom Olympus Has Fallen iz 2013., a pratili su ga nastavak London Has Fallen i ovogodišnji Angel Has Fallen. No čini se da se serijal neće zadržati samo na jednoj trilogiji, jer je navodno već nova trilogija u razvoju.

Gerard Butlerov 'Has Fallen' serijal mogao bi dobiti još tri filma, a možda i TV seriju

Alan Siegel, producent serijala, otkrio je da postoje planovi za četvrti, peti, i šesti nastavak koji će činiti novu trilogiju, a također postoje planovi za spin-off TV seriju koja bi trebala dodatno proširiti svijet tog serijala.

Has Fallen trilogija sveukupno je zaradila $509.3 milijuna na svjetskom tržištu, a serijal je pretežito dobio pomiješane kritike. Uz Mike Banninga, stalni dio serijala je i legendarni Morgan Freeman koji je u prva dva filma glumio glasnogovornika Bijele Kuće, a u trećem i predsjednika SAD-a, dok je u prva dva filma predsjenik bio Aaron Eckhart koji se pak u trećem dijelu nije pojavio. Važan dio priče je i Leah Banning, Mikeova žena koju je u prva dva filma glumila Radha Mitchell, a trećem ju je zamijenila Piper Perabo.

Iako se za sporedne likove nikad ne zna sigurno, sasvim je izgledno da ćemo Gerard Butlera još gledati u ulozi Mike Banninga. O svim dodatnim informacijama ćemo vas pravovremeno nastaviti izvještavati.

Druge je zanimalo i ovo...