Prvi Marvelov Iron Man postavio je žrtvu Tonya Starka u Avengers: Endgame filmu

Prvi Marvelov Iron Man postavio je žrtvu Tonya Starka u Avengers: Endgame filmu

S Avengers: Endgame filmom koji je poslužio kao kulminacija Marvelovog Filmskog Svemira nakon više od desetljeća filmova, fanovi se vraćaju natrag i pregledavaju franšizu ponovno od samog početka. A sve je ovo počelo s origin pričom u filmu Iron Man, pokazujući kako je Tony Stark počeo rasti od hladnokrvnog trgovca oružjem do heroja sa magnetiziranim srcem od zlata. I čini se da je njegova posljednja žrtva protiv Thanosa bila sudbonosna od trenutka kada je odlučio probiti se iz te špilje.

Jedan obožavatelj istaknuo je trenutak dijaloga iz prvog filma Iron Man koji prikazuje Ho Yinsena, znanstvenika koji mu je spasio život i pomogao mu da razvije arc tehnologiju reaktora – i odijelo Mark I koji je olakšao Tonijev bijeg. Ova je linija u osnovi postavila pozornicu za Tonyjev posljednji trenutak protiv Thanosa.

Uloga Roberta Downey Jr.-a u filmovima Marvel Studiosa bila je najvažnija mnogim obožavateljima, a sada je njegovo putovanje imalo gorko slatki završetak. Za one koji prate od početka, posebno je teško razmišljati o budućnosti MCU-a bez Iron Man-a u njemu; ali Downey je već neko vrijeme predviđao svoj izlazak.

Govori se da će Downey reprizirati svoju ulogu Iron Mana u filmu Black Widow, koji u kina dolazi 01. svibnja 2020. godine.

Similar Posts