Zašto se Dwayne Johnson neće vratiti za Fast & Furious 9

Zašto se Dwayne Johnson neće vratiti za Fast & Furious 9

Dwayne Johnson neće se vratiti kao Luke Hobbs za  Fast & Furious 9, a to se svodi na dva glavna razloga. Glumac, koji je slavu pronašao kao profesionalni hrvač poznat kao “The Rock”, pojavljivao se u franšizi Fast & Furious od 2011. i filma Fast Five. On i suradnik Jason Statham nedavno su upriličili vlastiti spinoff, Hobbs & Shaw. Očekuje se da će još jedan nastavak izaći nakon Fast & Furious 9 prije nego što će se osnovni filmovi u franšizi završiti.

Kako bi svađa s Vin Dieselom mogla utjecati na ulogu Dwaynea Johnsona

Zašto se Dwayne Johnson neće vratiti za Fast & Furious 9

Diesel, koji je igrao Dominika Toretta od kad je Fast & Furious započeo 2001., i dalje je pokretačka snaga franšize. Veliki dio odluka u vezi s filmovima i budućnosti franšize svodi se na njega. Uoči premijere filma Fate of the Furious 2017. godine počele su kružiti glasine o svađi između Johnsona i Diesela. Izgovorene su ružne riječi, a dio toga je bio i objavljen, te je postalo očigledno da se ova dvojica glumaca ne podnose.

Diesel je podijelio potporu izdanju Hobbs & Shaw-a, a činilo se da je Johnson konačno završio svađu prošlog rujna. Na društvenim je mrežama zahvalio svojoj obitelji Fast & Furious, uključujući Diesela, prije nego što je završio video s “Vidimo se uskoro, Toretto.” To se čini dobrim znakom za povratak Hobbsa u budućnosti, ali možda je prekasno za Johnsona da bude uključen u Fast & Furious 9. Proizvodnja za film bila je u tijeku prije nego je Johnson zakopa sjekiru. Uz to, glumac Tyrese Gibson još uvijek ima neke prepirke s Johnsonom, što ukazuje na to da ga možda još uvijek nisu svi u ‘obitelji’ ponovno prihvatili.

Zbog takvih, uzdrmanih odnosa s članovima glumačke ekipe, Johnson će se možda fokusirati na svoju solo budućnost u franšizi s nastavkom na Hobbs & Shaw. Uspjeh filma i zanimanje za likove zvuče kao da postoji dobra šansa za Hobbs & Shaw 2. Glumac je također bio zaokupljen svojim nadolazećim projektom, Jungle Cruise, koji je, pretpostavljam, ometao svaku priliku za rad na Fast & Furious 9. Čini se vjerojatno da bi se Johnson mogao pojaviti u Fast & Furious 10 u nekom svojstvu, ali budućnost Lukea Hobbsa izgleda svjetlija u spinoff svijetu Brzih i žestokih.

Similar Posts