NOVA Navodno u Izradu za Fazu 5 Marvelovog Filmskog Svemira

‘Avengers: Endgame’ redatelji otkrili da su potajno predstavili Novu

Redatelji Anthony i Joe Russo su potvrdili da su potajno predstavili Novu tijekom finalne bitke u Avengers: Endgame filmu!

S Avengers: Endgame i  Spider-Man: Far From Home koji su službeno zaključili prvu dekadu priča Marvelovog Filmskog Svemira, mnogi fanovi Marvel Studiosa se nadaju da će budući planovi uključivati predstavljanje Richarda Ridera/Nove u MCU. Međutim, Russo braća su otkrila da je Nova već imao svoj debi tijekom vrhunca bitke protiv Thanosa u Avengers: Endgame filmu!

Prije nego što je započeo spomenuti obračun, nekoliko heroja iz Marvelovog Filmskog Svemira je stiglo na bojno polje putem portala koje je stvorio Doctor Strange. I dok su fanovi primijetili dosta likova u toj gužvi, Avengers: Endgame redatelji Anthony i Joe Russo otkrivaju da je Nova bio među onima koji su stigli pomoći u borbi protiv Thanosa i njegove vojske:

“Pogledajte bolje tu scenu pa ćete vidjeti. Vi ćete vidjeti Richarda Ridera u pozadini te scene. Easter egg.”

U stripovima, Nova je član intergalaktičke policije poznate pod nazivom Nova Corps koji su se susreli s Guardians of the Galaxy, Captain Marvel i Thorom.

Jeste li primijetili Richarda Ridera/Novu prilikom dolaska na bojno polje kroz portale Doctor Strangea? Ja i nakon uzastopnog gledanja nažalost nisam. Međutim, sada je i službeno, Nova je dio MCUa!

Najnovije informacije (13:42)

Braća Russo, mučki provokatori, samo par sati kasnije su rekli da su se šalili.

O čekajte, jeste li rekli N-O-V-A? Sranje, isprike. Mislili smo da ste rekli netko drugi. Oprostite zbog toga.

Točnije evo što je Joe Russo naknadno izjavio:

“To je bila samo šala s naše strane,” Joe Russo je rekao putem maila. Kao pravo muško, isprike putem emaila!

Ipak, Feige je još 2018. godine rekao da je Nova u planu, pa iako nije dio Marvelove Faze 4, vrlo je vjerojatno da bi ga mogli vidjeti u Fazi 5 MCUa. S nestrpljenjem iščekujemo njegov dolazak.

Similar Posts