NOVA Navodno u Izradu za Fazu 5 Marvelovog Filmskog Svemira

‘Avengers: Endgame’ redatelji otkrili da su potajno predstavili Novu

Redatelji Anthony i Joe Russo su potvrdili da su potajno predstavili Novu tijekom finalne bitke u Avengers: Endgame filmu!

S Avengers: Endgame i  Spider-Man: Far From Home koji su službeno zaključili prvu dekadu priča Marvelovog Filmskog Svemira, mnogi fanovi Marvel Studiosa se nadaju da će budući planovi uključivati predstavljanje Richarda Ridera/Nove u MCU. Međutim, Russo braća su otkrila da je Nova već imao svoj debi tijekom vrhunca bitke protiv Thanosa u Avengers: Endgame filmu!

‘Avengers: Endgame’ redatelji otkrili da su potajno predstavili Novu

Prije nego što je započeo spomenuti obračun, nekoliko heroja iz Marvelovog Filmskog Svemira je stiglo na bojno polje putem portala koje je stvorio Doctor Strange. I dok su fanovi primijetili dosta likova u toj gužvi, Avengers: Endgame redatelji Anthony i Joe Russo otkrivaju da je Nova bio među onima koji su stigli pomoći u borbi protiv Thanosa i njegove vojske:

“Pogledajte bolje tu scenu pa ćete vidjeti. Vi ćete vidjeti Richarda Ridera u pozadini te scene. Easter egg.”

U stripovima, Nova je član intergalaktičke policije poznate pod nazivom Nova Corps koji su se susreli s Guardians of the Galaxy, Captain Marvel i Thorom.

Jeste li primijetili Richarda Ridera/Novu prilikom dolaska na bojno polje kroz portale Doctor Strangea? Ja i nakon uzastopnog gledanja nažalost nisam. Međutim, sada je i službeno, Nova je dio MCUa!

Najnovije informacije (13:42)

Braća Russo, mučki provokatori, samo par sati kasnije su rekli da su se šalili.

O čekajte, jeste li rekli N-O-V-A? Sranje, isprike. Mislili smo da ste rekli netko drugi. Oprostite zbog toga.

Točnije evo što je Joe Russo naknadno izjavio:

“To je bila samo šala s naše strane,” Joe Russo je rekao putem maila. Kao pravo muško, isprike putem emaila!

Ipak, Feige je još 2018. godine rekao da je Nova u planu, pa iako nije dio Marvelove Faze 4, vrlo je vjerojatno da bi ga mogli vidjeti u Fazi 5 MCUa. S nestrpljenjem iščekujemo njegov dolazak.

Similar Posts