Najava filma Ralph ruši internet: Krš i lom 2

Najava filma Ralph ruši internet: Krš i lom 2

Donosimo vam najavu i sinkronizirani trailer, nastavka animiranog filma iz 2013. godine koji je osvojio Oscara, Ralph ruši internet: Krš i lom 2.

Ralph ruši internet: Krš i lom 2 – savršeno nesavršeni Disneyjevi junaci educiraju o prijateljstvu i internetu

Dame i gospodo, predstavljam vam internet!“ – izjavila je antiprinceza Venelopa u novom nastavku Disneyjevog hita Ralph ruši Internet: Krš i lom 2 u kojem uz pomoć mnogo likova iz Disneyjevog svijeta istražuje prostranstvo interneta.

Nakon što su za prošlu avanturu 2013. osvojili Oscar, Disneyjevi antijunaci Razbijač Ralph i Venelopa von Švic vraćaju se u kina! Iako nisu tipični junaci, Ralph i Venelopa pokupili su simpatije diljem svijeta upravo zbog njihovih nesavršenosti i međusobne kemije zbog koje su postali najbolji prijatelji u vrlo malo vremena.

Najava filma Ralph ruši internet: Krš i lom 2

U prvom su dijelu istraživali svijet arkadnih retro igara, a u novoj avanturi kreću na put u središte beskrajnog, nepoznatog i ubrzanog svijeta interneta kako bi nabavili zamjenski dio za popravak Venelopine arkadne video igrice. Na tom putu susreću veliki broj likova iz svijeta Disneyja uključujući i sve princeze koje im pomažu na zadatku.

Slojevitost radnje i humora čini film zabavnim za sve generacije, a djecu na zabavan način educira o sadržaju interneta – društvene mreže, viralni videi, komentiranje, lajkanje, kupovanje stvari online, virusi i antivirusi – sve ovo opisano je u duhu Disneyja što čini ovaj film prikladnim za sve uzraste.

Istraživanje prijateljskih odnosa i kombiniranje retro svijeta arkadnih igara i modernog svijeta interneta za rezultat nam je u kina donijelo osvježavajuć i aktualan animirani film koji educira i o prijateljstvu i o internetu.

Najava filma Ralph ruši internet: Krš i lom 2

I u ovom nastavku Ralpha sinkronizira Vedran Mlikota, a među ostalom glumačkom postavom nalaze se i Sandra Hrenar u ulozi Venelope, Sementa Rajhard u ulozi princeze Anne, Hana Hegedušić kao Snjeguljica, Vanda Winter kao princeza Tiana te Ana Maras Harmander kao Yesss.

Pridružite se putovanju koje u svim kinima počinje danas u 2D i 3D formatima u distribuciji 2i Filma.

U nastavku pogledajte sinkronizirani trailer filma Ralph ruši internet: Krš i lom 2

https://youtu.be/XJttFQ7IZGE

Druge je zanimalo i ovo...