The Batman negativci bi mogli dobiti svoje spin-off filmove

The Batman negativci bi mogli dobiti svoje spin-off filmove

Ljubitelji filmova DC-a dobili su nešto uzbuđenje ranije ovog mjeseca, kada se probila priča koja je tvrdila da su se Warner Bros. sastali s Toddom Phillipsom oko Jokerovog nastavka, kao i pokretanja čitave linije samostalnih filmova o DC zlikovcima. To je izvješće kasnije objavljeno kao lažno (ili u najmanju ruku pomalo preuranjeno, jer Joker 2 će sigurno u izradu, samo je pitanje vremena), ali čini se da se barem posljednji njegov dio može pokazati istinitim. Novi članak o trenutnim planovima Warner Bros-a za sljedeću fazu njegovog DC svemira otkrio je da bi Matt Reevesov The Batman reboot mogao bi biti pokretač nekih novih filmova o DC zlikovcima.

Kako Variety u svojoj cjelini izvještava o budućnosti svemira DC filma:

“Studio je otišao naprijed kad je u pitanju alter-ego Brucea Waynea, nakon što je ponovno izabrao glumca za ulogu koju je prije imao Ben Affleck i zamijenio ga mlađim i oštrijim Robertom Pattinsonom… On će glumiti plašt i kapuljaču u “The Batman,” kojeg će režirati Matt Reeves (“Dawn of the Planet of the Apes”) i koji će sadržavati zlikovce poput Riddler (Paul Dano), Penguin (Colin Farrell) i Catwoman (Zoe Kravitz)… Ako film uspije, Warner Bros. i DC vjeruju da bi bilo koji od ovih zlikovaca mogao dobiti svoj solo film. Ključni članovi glumaca u “The Batman” i “Birds of Prey”  imaju opcije u ugovorima da se pojave u nastavcima i samostalnim filmovima.”

Negativci filma The Batman uključuju Penguina & Catwoman

Ovo izvješće zapravo ne govori puno toga što već nije bilo rečeno. Još od vremena kada se na DC svemira filmova odnosilo s “DC Extended Universe,” Warner Bros. je zadirkivao mogućnošću da bi filmovi mogli voditi do spin-offova koji bi mogli voditi do velikih timskih filmova. Međutim, vrlo malo od toga je zaista i bilo napravljeno. No s druge strane, studio je bio poprilično pažljiv u biranju glumaca za galeriju zlikovaca u Batman filmu svaki od njih (Paul Dano, Colin Farrell, Zoe Kravitz) je zvijezde koje su se usidrile u vlastitim filmovima u prošlosti i sposobne su to ponovo učiniti pod zastavom DC Films.

Od ove grupe, Zoe Kravitz Catwoman izgleda kao najlakši odabir za spinoff u njezin vlastiti film. Lik ima veliku prošlost iz Batmanove mitologije, a nedavni stripovi približili su nju i Batmana više nego ikad prije. DC obožavateljima također bi dobro došao autentični film Catwoman kako bi izbrisali sjećanje na tu groznu Halle Berry verziju iz 2000-ih.

Druge je zanimalo i ovo...