Avengers Endgame teorija: Thanos 'pucnuo' kako bi zaustavio Galactusa

Avengers: Endgame službeno ponovno dolazi u kina s novim Scenama [ekskluzivno]

Možda će Marvelov Avengers: Endgame ipak uspjeti prestići Avatar na kino blagajnama! Film je do sada izgubio snagu koju je imao na početku svog prikazivanja i izgledi nisu bili dobri da će prestići Avatar, ali sada će dobiti veliki razlog kako bi ponovno počeo prodavati kino ulaznice. Ne, to nije zato što Spider-Man: Far From Home siže u kina u srpnju. Avengers: Endgame dolazi u kina na novu rundu, zajedno s nekim dodatnim scenama koje nisu bile prikazane u travnju.

Tijekom pres konferencije za Spider-Man: Far From Home u Londonu, ComicBook.comov Brandon Davis je ekskluzivno razgovarao s Marvel Studios predsjednikom Kevin Feigeom, koji mu je potvrdio da se Avengers: Endgame ponovno vraća na velike ekrane. I ne samo to, nego da će ova verzija filma uključiti dodatne scene koje nisu bile prikazane u prvim kino prikazivanjima.

Avengers: Endgame službeno ponovno dolazi u kina s novim Scenama [ekskluzivno]

“Mi ćemo to napraviti,” Feige je rekao o Endgameovom ponovno izlasku s novim scenama. “Ne znam jeli to već bilo objavljeno. I ne znam koliko puno… Da, mi ćemo to učiniti sljedećeg vikenda.”

Tako, Avengers: Endgame dolazi natrag u vaša kina na velike ekrane i s novim scenama, što je iznimno uzbudljiva najava s obzirom na veličinu i popularnost ovog filma. Što je još uzbudljivije je činjenica da dolazi sljedećeg vikenda, omogućavajući fanovima priliku da ga ponovno vide prije Spider-Man: Far From Home.

To bi također moglo pomoći Avengers: Endgame filmu da prestigne broj jedan film u svijetu po zaradi, James Cameronov Avatar. Od danas ujutro, Avatar i dalje drži prvo mjesto na kino blagajnama po zaradi u svijetu, s rekordnih $2.788 milijardi. Avengers: Endgame je vrlo blizu tog broja, s trenutnim totalom od $2.743 milijardi. Činilo se da ovaj posljednji film Infinity Sage nema više nikakve šanse prestići Avatar na kino blagajnama, međutim, ovo dodavanje novih scena bi mu moglo pomoći u tome.

Avengers Endgame teorija: Thanos 'pucnuo' kako bi zaustavio Galactusa

Nove Informacije:

Za sada još nije poznato hoće li i kod nas u kinima biti ‘produžena verzija’.

Što se tiče te ‘produžene verzija’, koliko saznajemo, Feige kaže da će biti dodane neke izbrisane scene nakon kredita, odano priznanje i nekoliko iznenađenja.

Kulminacija 22 međusobno povezana filma, četvrti dio Avengers sage će uvući gledatelje u film, kako bi vidjeli prekretnicu ovog epskog putovanja. Naši voljeni heroji će zaista shvatiti kako je ova realnost krhka i žrtve koje se moraju poduzeti kako bi se održale.

Avengers ENDGAME (Osvetnici: Završnica) je Američki superherojski film pravljen prema timu Avengers iz Marvel stripova, produciraju ga Marvel Studios i distribuira Walt Disney Studios Motion Pictures. On je direktni nastavak na Avengers: Infinity War iz 2018. godine, nastavak na Marvel’s The Avengers (2012) i Avengers: Age of Ultron (2015), te je ukupno 22 film u Marvel Filmskom Svemiru (MCU). Redatelji filma su Anthony i Joe Russo, po scenariju sastavljenog od tima Christopher Markus i Stephen McFeely, a u njemu glume gotovo svi glumci iz prijašnjih Marvelovih filmova.

Similar Posts