Trailer: Yesterday (2019)

Premijera filma Yesterday

Sinoć u Kaptol Boutique Cinema održana je premijera filma Yesterday. Publika se mogla uvjeriti kako bi svijet izgledao da svi zaborave na muziku The Beatlesa, svi osim nekoliko ljudi na svijetu. Unatoč „gubitku“ The Beatlesa atmosfera nakon premijere je bila odlična što pokazuje da se film svidio gledateljima među kojima su bili i Končić Renata, Moser Sara, Puškarić Petar, Rogić Dino te Paola Valić.

Jučer, su svi znali za Beatlese. Danas se samo Jack sjeća njihovih pjesama. Uskoro će postati „velika zvjerka“. Oskarom nagrađeni redatelj Danny Boyle (Slumdog Millionaire, Trainspotting, 28 Days Later) i Richard Curtis donose rock-n-roll komediju o muzici, snovima, prijateljstvu i ljubavi.

Jack Malik kojeg glumi Himesh Patel je pjevač-tekstopisac u usponu odnosno u pokušaju uspona čiji se snovi vrlo brzo ruše bez obzira na veliku pomoć i podršku najbolje prijateljice iz djetinjstva, Ellie (Lily James). Nakon pada s bicikla tijekom čudnog nestanka struje, Jack se budi i shvaća da The Beatlesi nisu nikada postojali…i nađe se u velikom problemu.

Izvodeći pjesme najvećeg benda u povijesti, kojeg se nitko ne sjeća, te uz pomoć beskrupulozne agentice Debre (Kate McKinnon) Jack postaje velika zvijezda. Dok njegova karijera ide uzlaznim tokom njegov privatni život postaje sve kompliciraniji i mogućnost da zauvijek izgubi jedinu osobu, Ellie, koja je ikada vjerovala u njega postaje sve veća. Dok jaz između slave i privatnog života postaje sve veći, Jack će morati odabrati svoj put.

Film u hrvatska kina stiže 27.6.2019.

Slike s premijere filma Yesterday

Similar Posts