The Suicide Squad slike sa seta pronalaze Idrisa Elbu, Johna Cenu i druge iza rešetaka s Amandom Waller

Suicide Squad 2 otkriveni likovi

Otkriveni su likovi za nadolazeći James Gunnov Suicide Squad nastavak, koji će obuhvatiti dosta novih DC anti-heroja, poput King Sharka, Peacemakera, Polka-Dot Mana i drugih. Objavljen 2016. godine u režiji Davida Ayer-a, Suicide Squad predstavio je mnoštvo zločinaca koji su postali antiheroji u DC svemiru filmova, kojeg su stvorili Warner Bros. i DC Films. Međutim, dok je Suicide Squad ostvario uspjeh na kino blagajnama, nije zadovoljio kritičare i uglavnom se nije svidio ljubiteljima filmova. Rezultat toga je bio nesigurna budućnost Suicide Squad nastavka. Ali nakon što je Gunn otpušten s Guardians of the Galaxy 3 kod Disneyja, zaposlio ga je Warner Bros. da napravi skriptu za Suicide Squad nastavak. Od tada je on također zaposlen i da režira taj film.

Kada je prvi puta spomenuto da će Gunn pisati skriptu za Suicide Squad 2, također je rečeno da taj film neće biti direktni nastavak na Ayerov film. Umjesto toga, od početka je bilo vjerojatnije da će on imati novi Task Force X tim, osim dvoje glavnih iz prvog dijela, Harley Quinn (Margot Robbie) i Deadshot (Will Smith). Od tada je potvrđeno da će se Harley Quinn vratiti za Suicide Squad nastavak. Međutim, Smith je odustao od Suicide Squad 2 zbog prenatrpanog rasporeda koji ima, a nedavno smo izvijestili da je Idris Elba u pregovorima oko preuzimanja uloge Deadshota u nadolazećem filmu. A sada, ostatak Gunnovog Suicide Squad tima se ispunio.

Suicide Squad 2 otkriveni likovi

Kako donosi Collider, The Suicide Squad nastavak će sadržati DC stripovske zlikovce King Shark, Peacemaker, Polka-Dot Man i Ratcatcher. Christopher Smith, aka. Peacemaker, je osoba tako posvećena ideji mira, da je spreman ubiti za to. Polka-Dot Man ima točkice po cijelom tijelu koje može pretvoriti u vatrene kugle i drugo oružje. Nanaue, aka King Shark, je humanoidni morski pas i navodni sin Shark Goda. Ratcatcher će biti spolno preokrenuta verzija negativca DC Comicsa, Otisa Flannegana, koji započinje kao istrebljivač prije nego što se okrene kriminalu uz pomoć svoje vojske štakora. Nadalje, skripta navodno pozicionira Deadshota kao surogat oca Ratcatcheru, no Collider naglašava da bi skripta mogla biti podvrgnuta ponovnom pisanju, a ta se dinamika ili ovaj popis likova u timu se u cjelini može promijeniti. Do sada, nitko od ovih zlikovaca nije službeno zaposlen, ali Gunn nagovara svog kolegu iz filma Guardians of the Galaxy, Davea Bautistu, za ulogu Peacemakera.

Prema ovom Suicide Squad popisu, jasno je da su početna izvješća o Gunnovom nastavku bila istinita koja su rekla da on neće koristiti previše likova iz filma iz 2016. godine. Ayerov film je obuhvatio Deadshota, Harley Quinn, Amandu Waller (Viola Davis), Rick Flag (Joel Kinnaman), Captain Boomerang (Jai Courtney), El Diablo (Jay Hernandez), Killer Croc (Adewale Akinnuoye-Agbaje) i Katana (Karen Fukuhara) između ostalih. Za sada nije poznato hoće li Kinnaman ili Davis reprizirati svoje uloge, ali čini se da se nitko od drugih Task Force X članove neće vratiti.

Suicide Squad 2 treba započeti snimanje kasnije ove godine, kako bi bio spreman za izlazak 2021. godine.

Druge je zanimalo i ovo...