Blumhouse potvrdio ‘Halloween’ nastavak u izradi

Blumhouseov Jason Blum je potvrdio da bi novi nastavak Halloween franšize u kojoj glumi Jamie Lee Curtis u izradi.

Posljednji Halloween nastavak je zaradio $253 milijuna diljem svijeta. Film je bio direktni nastavak na originalni film od Johna Carpentera – te je ignorirao sve ostale nastavke franšize. Kraljica vriska Jamie Lee Curtis reprizirala je svoju ulogu kao Laurie Strode koja se ponovno licem u lice suprotstavila Michael Myersu po možda i posljednji put. I dok je Laurie uspjela preživjeti još jedan užasni Halloween progonjena od Babaroga, film je ostavio sudbinu Michael Myersa dovoljno otvorenu kako bi bilo mjesta za nastavak.

U razgovoru za CinePOP, Blum je potvrdio da nastavak još nije dobio zeleno svijetlo, ali da produkcijska kompanija radi na tome:

“Trudim se. Jako se jako trudim. Još nije službeno, ali trudim se.”

Hoće li se ili ne Jamie Lee Curtis vratiti za ulogu Laurie Strode ostaje vidjeti, međutim, glumica je izjavila da bi bila spremna ponoviti ulogu protiv Michael Myersa ako će se Halloween redatelj David Gordon Green vratiti za taj nastavak.

Što mislite o tome da Blumhouse producira novi nastavak Halloween franšize? Napišite nam u komentarima.

Redatelja David Gordon Greena prema skripti od njega, Jeff Fradley i Danny McBridea, Halloween zvijezde su Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Andi Matichak, Will Patton, Virginia Gardner, Miles Robbins, Dylan Arnold, Drew Scheid i Nick Castle.

Similar Posts