Marvelov Black Widow - otkriveni detalji likova i priče filma

Marvelov Black Widow – otkriveni detalji likova i priče filma

Nakon što je prije gotovo desetljeća uključena u Marvelov Filmski Svemir, Scarlett Johansson konačno dobiva svoj odavno zasluženi Black Widow solo film.

Nakon masovnog Marvel Comic-Con 2019. panela u Dvorani H, Johansson je razgovarala za EW zajedno sa svojim kolegama iz Black Widow filma Rachel Weisz, David Harbour, Florence Pugh i O.T. Fagbenle, kako bi dali neke ekskluzivne detalje o ovom vrlo očekivanom filmu Marvelove Faze 4.

“Mjesto na kojem pronađemo Natashu u njezinom životu je vrlo specifično,” Johansson otkriva. Ona se zaista bori sa sobom. Kada nešto ogromno eksplodira i svi dijelovi padaju, imate taj trenutak mirnoće kada ne znate što raditi sljedeće – to je trenutak u kojem je ona. U tom trenutku, vi se zapravo morate se suočiti sami sa sobom.”

Black Widow film - sve što znamo - Svijet filma

Smješten nakon događaja filma Captain America: Civil War, Black Widow će nas upoznati s novim likovima poput Harborovog Alexeia. “To je njegovo svakodnevno ime, ali tijekom noći on postaje komunistička zvijezda Red Guardian (Sovjetska verzija Captain Americe),” Harbour kaže za EW. “Tijekom Hladnog Rata, Amerikanci su razvijali oružje, a Sovjeti su odgovorili s nečim što se zove Red Guardian. Na neki način on je super-vojnik, a na drugi on je vrlo kompliciran tip. On ima puno mana, puno posebnosti. To je vrlo slojevit lik.”

Fanovi koji su se okupili u Dvorani H su imali prilike prvi vidjeti trailer za Black Widow film, uključujući Yelenu koju glumi Pugh, koju glumica opisuje kao Natashinu “sestrinsku figuru.”

“Susreću se i poprilično se zbližavaju,” Pugh zadirkuje.

Weisz u međuvremenu glumi Malenu koja je “prošla kroz Black Widow Red Room (trening program) pet puta u ovom trenutku njezina života.”

“Ona je vrlo iskusan špijun i ubojica,” Weisz kaže. “Ona je također duboko umiješana u znanstvena istraživanja o kojima vam ne mogu govoriti jer su dio priče o kojoj ne smijemo pričati.”

Marvelov Black Widow - otkriveni detalji likova i priče filma

Što se tiče Fagbenlea, njegov lik, Mason, je opisan kao “popravljač”.

“On je tip koji može obaviti stvari, bilo da ste špijun ili superheroj, a trebate malo pomoći,” glumac dodaje. “On ima pomalo kompleksni odnos s Natashom jer očigledno, imamo te vrste poslovnih transakcija, ali ja mislim da tu ima i malo romantičnih tenzija.”

Prema izvještaju od Discussing Film, Marvel Studios će u ovom filmu istraživati i pozadinsku priču u Budimpešti! Prvi puta kada su fanovi čuli za ovu priču je bilo u filmu The Avengers iz 2012. godine. Tamo su Hawkeye i Black Widow razgovarali o svojim avanturama u Budimpešti i Natasha kaže kako se tamo njezina knjiga poprilično zacrvenila.

U traileru koji je prikazan na panelu, također se vidi borba između Black Widow i osobe sa štitom na kojem piše TASKMASTER! Čini se da se glasine oko glavnog negativca filma pokazuju točnima. Bit će pravo zadovoljstvo vidjeti Taskmastera po prvi puta u MCU, iako i dalje nije poznato tko će ga glumiti.

Black Widow film dolazi u kina 01. svibnja 2020. godine.

Similar Posts